Stergatoare Prea Drepte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Are dreptate colegul @danielliviu, in prima poza se vede ca stergatorul nu este bagat de tot in clema bratului.
    Incearca sa mai impingi de stergator pana se aude un "click".
    "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

Exact. Impinge mai bine stergatoarele in carlige.

Comment

La tine e de vita tija e prea stramba.iti pun doua poze,asa am eu stergatorul.
        Attached Files

Comment

Originally posted by cosmin83 View Post
          La tine e de vita tija e prea stramba.iti pun doua poze,asa am eu stergatorul.
          Depinde de model.
          Sunt modele cu una sau doua balamale in capat.
          Alta este probleme acolo.
          "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

Daca ma uit bine, in pozele postate cu 2 randuri mai sus, lipseste complet lamela de otel din stergator, sau nu vad eu bine.

Alca am cumparat de curiozitate, ieftine, tin de 8 lei, cam o luna, dupa care lasa deja un film de apa pe parbriz.

Folosesc de aproape 2 ani Denso, d-astea. Pe mine ma tin intre 20-30.000 km, adica mai putin de un an. Insa sterg beton, nu misca de pe parbriz la viteza mare nici cand imi trece un TIR de pe contrasens, nu fac zgomot, nu scartaie, merg ca pe pită cu unt.
            Attached Files
            sigpic

Comment

Daca vrei alca bune sunt cele cu ambalaj de un albastru putin mai inchis decat ce avem noi in carrefour. Le-am gasit la bulgari in Lukoil si au costat 12 leva bucata, sterg foarte bine inca. Cele de la noi m-au tinut 1 an de zile pana au inceput sa scartaie si le-am dat jos, dar inca stergeau bine geamul.
              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Concluzie: cumpără-ți alt set de ștergătoare
                sigpic

Comment

Lamelele sunt de 50 cm . Balamalele nu ruginesc pentru ca sunt din plastic ( au un soi de fitting). Poate imi voi lua altele ....r

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google