Stp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stp

Va salut pe toti Loganistilor. Am tot cautat un thread strict cu STP si nu am gasit. Ma intereseaza pareri ale color care au antifonat masina cu STP. Pe viitor as vrea sa o antifonez si eu. Vreau sa imi spuneti pareri pro/contra, preturi aproximative si rezultate. Modul cum l-ati aplicat si daca ati mai pus si fononim sau vopsea cauciucata pe langa. Va multumesc. Orice sfat este bine venit

pareri bune spre foarte bune. am toate 4 usile cu dynamat extreme si STP + insonorizant auto clasic. si in portbagaj bagate cateva petece + pe tabla de deasupra rezervorului.
    cele mai bune sunt cele dedicate. drept urmare, dupa ce schimb usile pe motiv de rugina nu voi mai folosi decat STP/dynamat.
    ai grija cat bagi in usi doarece atarna destul de mult.
    nu au miros, sau cel putin eu nu mi-am dat seama.
    se aplica cel mai bine cand afara sunt peste 20 grade. pui bucatile la incalzit pe tabla masinii ca sa fie usor de modelat cand le aplici. daca te misti repede nu ai nevoie de feon. eu nu prea l-am folosit...adica mai deloc. se curata cu ceva alcoolic suprafetele unde urmeaza sa aplici ca sa nu fie grasimi sau praf. se lipeste extraordinar de bine si de repede. mai trebuie doar sa ai grija sa nu faci bule de aer sub el. daca tii neaparat iti faci rost de o rola ca un trafalet mic si il presezi cu multa putere. dar nu e obligatoriu. eu am folosit o roata de banc de scule care avea si un fel de maner sau o carpa infasurata pe mana sa nu frec cu pielea ca nu e placut. nu mai cade de acolo. dezavantaj posibil in caz de reparatie de tinichigerie/vopsitorie. cauta pe thread la "sistem audio logan" ... mai in urma, de acum unul-doi ani sunt niste pagini intregi de discutii pe tema acestor materiale.

Comment

Vinde cineva stp la pret bun? mi-ar trebui vreo 10-12 m2.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google