ce polish sa cumpar?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salut.Eu am folosit polish 3M si e foarte bun, depinde numai de persoana care il face.Trebuie sa stii ce bureti folosesti la fiecare tip de pasta, altfel s-ar putea sa nu iasa asa cum ti-ai dori.
    Polish 3M am cumparat de la magazinele care vand vopsea Max Mayer, si este 10 RON/100 ml
    sigpic

Comment

Polish-ul nu trebuie dat neaparat cu un fel de burete, se poate da si cu carpa si efectul e acelasi.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Polish profesional, aparat profesional... rezultate pe masura. Plangeti langa masina.. arata mai bine decat atunci cand ati luat-o de la dealer. In jur de 100 de lei e in medie un asemenea serviciu dar MERITA cu varf si indesat. Ma cam bufneste rasul cand va aud cu bureti si carpe. Nu vezi obtine nici 20% din rezultatele unu polish profi. Credeti-ma.. nu vorbesc din auzite. Nu fac reclama nimanui. Daca nu ma credeti, incercati ambele modalitati.

PS: Polish-ul la culoare e cam petarda.
        numar secundele

Comment

pt cei interesati,consultati site-urile firmelor mafra sau sonax unde veti gasi cele mai bune polish-uri si tipuri de ceara cat si accesorii pt ele www.magazinpiese.ro (damon) si www.mafra.ro

Comment

Ca sa dai polish nu e greu ca oricine poate dar ca sa ai rezultate bune trebuie sa ai ceva experienta ! Pt a scoate aproape toate zgarieturile si a-i reda luciul masinii . pt cine doreste polish ma poate contacta pe vico_vsa preturi super bune .. polishare profesionala cu aparat profesional garaj propriu pt detalii yahoo id vico_vsa sau 0766 88 44 53 si ce se spune despre faza ca se ia culoare se ajunge la tabla sunt aberatii atsa numai dupa 40-50 de polishari .. si nu cred ca cineva da polish in fiecare zi la masina 1 data de 2-0ori maxim pe an si masina arata ca noua pot scoate si diferentele de culoare la masinile vopsite

nu mai posta mirc! citeste regulamentul!
            Last edited by Seba; 6 March 2008, 14:20.

Comment

Pai cam asta e adevarul!
              Am mai spus, nu va jucati cu polishu. Pt. un rezultat bun va trebuie scule ca lumea, nu iese din carpa si pasla luata ''ad labam''. Cunosc spalatorii care pur si simplu (oameni destepti) au renuntat la serviciul de polishare pt. ca nu erau rezultatele exelente, au recunoscut ca trebuiesc scule.
              Tu acasa ca sa dai cu polish...trebuie muschi seriosi (si degeaba ca NU iese 100% ok), nu e bine sa dai cu polish de granulatie mare. Pt. zone cu probleme, da, se poate da cu polish si scoti zgarieturile.

In rest...folositi cu incredere ceara - protejati vopseaua de mizerii si soare si e usor de aplicat.

Comment

Se poate face de orice acasa,trebuie doar un flex cu turatie variabila si un disc special pt polishare.

Comment

Da da da, acum imediat ma duc si-mi iau un flex cu turatie variabila (nici nu am vazut asa ceva) si ma apuc de treaba...chiar daca o fac cel mult o data pe an
                  Deci iti trebuie scule, cam asta e ideea.

Comment

Exista polizor unghiular (flex daca vreti ) cu viteza variabila. Dar mai bine dai niste bani la o vopsitorie buna sa iti dea un polish profesional decat sa dai banii pe asa ceva.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Acel flex cu viteza variabila costa in jur de 150 ron si credeti-ma ca numai daca ceruiti masina de doua ori in 6 luni si-a scos bani fara sa mai vorbim si de polish. Si avind scula sa vedeti ca o sa fiti tentati sa o ceruiti mai des avind in vedere cit de frumoasa iese dupa.

Comment

Un aparat de polish profi care chiar are rezultate depaseste 1200 de ron!
                        numar secundele

Comment

Salut!
                          O întrebare am şi eu: În cazul ceruirii, cât timp rezistă stratul de ceară în urma spălărilor repetate? Să înţeleg faptul că ceara determină o depunere mai greoaie a diverselor particule de praf pe maşină?
                          Mulţ.!

Comment

Din cate stiu si din cate am vazut, ceara mai mult atrage praful decat il indeparteaza

Comment

Pai in primul rand ca apa nu mai adera asa la vopsea, o vezi cum ''fuge'' de pe capota (sa fie ceara de calitate).
                              O ceruire daca e de calitate poate tine si 8-10 spalari. Eu la 5-6 spalari o cerui. Oricum e ceara luata de prin benzinarii, nu ceva extraspecial. Rezultatele sunt bune. Plus ca am mai spus, ai o protectie in plus la caca de porumbel, care este foarte nociv pt. vopsea.

Comment

Cine mi recomanda si mie o firma buna pentru un polish total in bucuresti?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google