ce polish sa cumpar?
Collapse
X
-
-
AM si eu o intrebare.. polishul este pentru mai multe nuante de culori? Avea un prieten.. ceva polish pentru argintiu metalizat.. si am dat peste masina mea(albastru mineral) si a zis ca nu are acelasi efect ca imi trebuie pentru masina.. Si inafara de 3 M ce alt polish recomandati? Numai bine.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Comment
-
Este si polish pe culoare. Dar oricum, cu polishu' mare branza acasa n-o sa faceti.
Cel mai bine din cand in cand cate o ceruire ''ad labam'' si gata.
PS: am avut ceva polish din Ungaria (granulatie fina-medie), am frecat masina lu' fratelo (rosu) de am facut febra musculara, tot nu scoti cum trebuie efectu' de ''paianjen''. Dat si cu carpa de bumbac, dat si cu pasla, e greu. Si nu te poti ''juca'' cu un polish de granulatie prea mare ca mai rau o strici daca nu te sti...
Pt. zgarieturi locale e bun si cam atat, la general e bine sa mergeti la o firma de profil.Last edited by Octavian; 14 April 2008, 10:01.
Comment
-
@KeanuRev: Polish-urile la culoare in general sunt mai proastea decat cele universale.
Pe langa 3M mai e bun si Elf.
Comment
-
Ceara nu afecteaza nimic, polish-ul da.
Comment
-
polish
Am gasit asa ceva pe net si m-am gandit sa intreb inainte sa-l folosesc.
Credeti ca e bun de ceva?A mai folosit cineva asa ceva?
Am o zgarietura superficiala, se vede cand te apropii de ea.Nu e adanca, dar ma deranjeaza.Daca-l folosesc, va dauna cumva vopselei?Intreb ca eu habar n-amAttached Files
Comment
-
Astazi am filat pe partea dreapta pe usa din spate o ditamai zgarietura si ii ff adanca are aproximativ 17 centimetri oare ce ar fi mai bine sa fac oricum trebe sa ma duc la service sa imi faca aripa de pe partea stanga spate ca a intrat unu in mama...Nu e ff rau si oricum trebe vopsita ..Oare sa ii zic sa imi vopseasca si zgarietura sau sa o dau cu polish ?
Comment
-
Incearca cu polish si cu un marker la culoare. Intai dai cu polish, apoi pictezi cu markerul pe zgarietura si cand dai cu polishul a doua oare, markerul se pietrifica pe ea si va rezista la spalari. Markerul sa fie unul mai bunut de preferinta" permanent".Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
Comment