ce polish sa cumpar?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca si la mana o simti ca e mai fina aia cu puf, e clara treaba, o folosesti la finalizare.

Eu cand am polishat cu pasla (aspra tare) nu a mai fost nevoie sa revin cu o laveta mai fina.

Defapt am venit cu laveta fina cand am finalizat cu ceara. Multa munca daca e manual 'ad labbam'...

Comment

Salut ce parere aveti de produsele Turtle Wax Color Magic Polish ?Are si un marker din ala corector in pachet si este pe culori verde ,rosu, argintiu etc.Eu vreau sa il folosesc sa i mai redau luciul si intensitatea culorii la vopsea .Culoarea este rosu passion din 2004 este masina si daca dupa spalare nu il dau cu ceara numai cu sampon il spal mai mult arata roz decat rosu culoarea la masina .Cine are culoarea asta stie la ce ma refer

Comment

levy un polish un pic abraziv si va arata ca noua, iti spun din experienta si dupa dai o ceara, bafta ;)

Comment

Originally posted by levy View Post
          Salut ce parere aveti de produsele Turtle Wax Color Magic Polish ?Are si un marker din ala corector in pachet si este pe culori verde ,rosu, argintiu etc.Eu vreau sa il folosesc sa i mai redau luciul si intensitatea culorii la vopsea .Culoarea este rosu passion din 2004 este masina si daca dupa spalare nu il dau cu ceara numai cu sampon il spal mai mult arata roz decat rosu culoarea la masina .Cine are culoarea asta stie la ce ma refer
          Fratele meu a avut rosu passion si eu m-am ocupat de aspectul masinii, rosul e mai pretentios.

Foloseste cu incredere polish Prevent (impreuna cu o pasla la frecare, nu bumbac moale) reda culoarea frumoasa cum vine din fabrica.
          E ieftin si iese o treaba buna.
          Attached Files

Comment

Pasta asta de polish este intr-un tub ca pasta de dinti nu ?Eu am mai incercat tot asa pasta din aia de polish ce este intr-un tub dar carpa sa facut rosie si am zis ca nu mai fac cu din ala ca oricum vopseaua este subtire asta acum 2 ani am facut

Comment

Octaviane si eu rosu am, da asa nu a iesit niciodata cred. da aku ca am masina de polish cred ca va iesii mult mai bine.

Comment

Pana sa o vanda am polishat-o de doua ori, plus in cateva zone frecat si mai intens, niste zgarieturi, care au iesit (tre sa caut poze).

Frecam manual, mult de lucru. Polishul il aplicam, frecat putin, apoi lasat 2-3 minute sa se usuce pe element (nu mai mult) portiera, capota, etc, niciodata nu mi-a iesit culoare pe carpa sau pasla, am fost atent la treaba asta.

Comment

octav eu mi am luat masina de polish la 12 v , dar daca apas tare nu se mai invarte rotund, mai mult vibreaza, banuiesc ca ceva nu fac eu bine, asa i ? are careva masina la 12 v ?

Comment

Ce aparat ti-ai luat (eventual ceva poza si specificatii).
                    La 12 V posibil sa nu aibe putere motorasul.

Eu mi-am spus ca daca nu gasesc un aparat de polishat cu turatie variabila (de ocazie desigur!) nu ma complic cu ce se gaseste prin supermarketuri, nu faci treaba buna cu ele.
                    Poti sa le folosesti numai la ceruit.

La polishat mai degraba iti faci un dispozitiv care sa-l poti prinde intr-o bormasina cu turatie variabila si faci treaba mult mai buna.

Daca nu, ramane puterea bratului, antebratului mai ales ))

Comment

• aia da, am facut si eu cu bratul, stiu cum e, bestial ))))))
                      vezi ca l gasesti pe google e la 12 v 3250 de turatii cu un singur maner
                      Attached Files

Comment

• Da...asta e bun cel mult sa ceruiesti cu el. La 60W putere (5A) n-ai ce sa ceri de la el.
                        Nasol ca sunt multe produse similare care se vand pe post de aparate de polishat, desi n-au nici o legatura cu procesul in sine.

Am spus, eu visez ca o sa pun mana odata pe un aparat adevarat de polishat (turatie variabila ~500-3000 rpm, putere 700-1000W), cu 60-100W nu ai cum sa lustruiesti cu polish.

N-ai gresit cu nimic in utilizare, pur si simplu e prea slab ca sa poata lustrui.
                        Attached Files

Comment

• Octavian, deci pasla de unde sa fac rost? carpe de bumbac am, am chiar si piele de caprioara daca ar ajuta. :-??
                          Prestige Ph2 1.6 16V, 105 hp, Rouge de feu.

Comment

• Ma gandesc ca trebe sa fie pe la rusi prin piata.

Eu am avut o bucata mare de pe vremea lui nea' Ceasca si tot din aia taiam cate o bucata (ca in poza)
                            Attached Files

Comment

• Am gasit un material foarte moale, nici nu stiu exact ce e, e ceva sinetic si am polishat azi cu el niste zgarieturi. Problema este ca nu stiu daca fac bine ceea ce fac. Adica daca mi-ati putea spune cum trebuie mai exact cam cat timp s-o las cat sa lustruiesc?
                              Prestige Ph2 1.6 16V, 105 hp, Rouge de feu.

Comment

• Sfatul meu, daca nu stii ce faci, mai bine nu faci. Risti sa faci masina, varza.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google