ce polish sa cumpar?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• darksid3, zgarieturile nu se mai vad, mai am 1-2 zgarieturi si o sa ma apuc de ceruit, dar in fine, speram sa-mi spuneti cam cum ar trebui sa o aplic, pe ambalaj credeam ca nu e foarte ok explicat.
    Prestige Ph2 1.6 16V, 105 hp, Rouge de feu.

Comment

• normal pasta nu trebuie sa se intareasca, daca o dai cu un aparat de polishat, cu pasla intr adevar si a fac un prieten de al meu un BMW arata beton, o sa fac si eu si voi posta dar pe caldura asta mai greu putin. si miscarile sa fie circulare. e f simplu, cu masina de slefuit nu trebuie sa apesi si sa mergi tot timpul cu ea pe masina , sa nu o tii intr un loc ca i bai, in rest, pasta abraziva , si de luciu.

Comment

• Am reusit, am facut-o numai bine, dar mai am altceva, niste pete pe plafon si nu stiu de unde ar fi, revin cu poze cat de curand
        Prestige Ph2 1.6 16V, 105 hp, Rouge de feu.

Comment

• Originally posted by goguspan View Post
          aia da, am facut si eu cu bratul, stiu cum e, bestial ))))))
          vezi ca l gasesti pe google e la 12 v 3250 de turatii cu un singur maner
          Na uite aici ieftin si ok pt intrebuintare la cotetul personal, 1100W, turatie variabila 1000-3000 rpm, daca era de la 500 rpm era si mai bun, 217 lei.
          Cu asta poti sa faci polishare, nu cu 60W.
          Attached Files

Comment

• ) octav exact de asta am intrat acu, am vazut o azi, e destul de ok scula sa stii, am tinut o in mana, ai dreptate cam de aici incep lucrurile serioase.

octav , apropo unde ai vaz masina din aia la 217 lei ?
            Last edited by goguspan; 17 September 2012, 00:37. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Da da asta merge la 220v,pentru cei ce stau la bloc mai nasol cu acumulator e adevarata mergi unde vrei cu ea.Pentru final folositi prosoape speciale cu microfibra o sa ramaneti masca ce minuni face.
              Last edited by vladoi; 17 September 2012, 01:46.

Comment

• Originally posted by goguspan View Post
                ) octav exact de asta am intrat acu, am vazut o azi, e destul de ok scula sa stii, am tinut o in mana, ai dreptate cam de aici incep lucrurile serioase.

octav , apropo unde ai vaz masina din aia la 217 lei ?
                La Selgros. Si eu am studiat-o in magazin, pt uz personal e OK !
                Pe net o vad cu 260-270 lei...

Sigur ca dupa ce te-ai invatat pe a ta, mai poti sa faci de o bere pe la vecini (eu am facut asa si fara scule mecanizate, dar e munca tata...)

Comment

• Se găsesc maşini de polishat mai ieftine, fără regulator de turaţie, dar destul de puternice şi cu turaţie destul de mare pt a face treabă cu ele? Pt că am o bormaşină bosch defectă de la care aş putea să iau regulatorul să îl montez la maşina de polishat, nu ar fi prea complicat.
                  http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

• octav oare unde se gasesc discuri cum e pe masina ce o ai in poza de mai sus ?

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google