darksid3, zgarieturile nu se mai vad, mai am 1-2 zgarieturi si o sa ma apuc de ceruit, dar in fine, speram sa-mi spuneti cam cum ar trebui sa o aplic, pe ambalaj credeam ca nu e foarte ok explicat.
ce polish sa cumpar?
Collapse
X
-
normal pasta nu trebuie sa se intareasca, daca o dai cu un aparat de polishat, cu pasla intr adevar si a fac un prieten de al meu un BMW arata beton, o sa fac si eu si voi posta dar pe caldura asta mai greu putin. si miscarile sa fie circulare. e f simplu, cu masina de slefuit nu trebuie sa apesi si sa mergi tot timpul cu ea pe masina , sa nu o tii intr un loc ca i bai, in rest, pasta abraziva , si de luciu.
Comment
-
Originally posted by goguspan View Postaia da, am facut si eu cu bratul, stiu cum e, bestial ))))))
vezi ca l gasesti pe google e la 12 v 3250 de turatii cu un singur maner
Cu asta poti sa faci polishare, nu cu 60W.Attached Files
Comment
-
) octav exact de asta am intrat acu, am vazut o azi, e destul de ok scula sa stii, am tinut o in mana, ai dreptate cam de aici incep lucrurile serioase.
octav , apropo unde ai vaz masina din aia la 217 lei ?
Comment
-
-
Originally posted by goguspan View Post) octav exact de asta am intrat acu, am vazut o azi, e destul de ok scula sa stii, am tinut o in mana, ai dreptate cam de aici incep lucrurile serioase.
octav , apropo unde ai vaz masina din aia la 217 lei ?
Pe net o vad cu 260-270 lei...
Sigur ca dupa ce te-ai invatat pe a ta, mai poti sa faci de o bere pe la vecini (eu am facut asa si fara scule mecanizate, dar e munca tata...)
Comment
Comment