ce polish sa cumpar?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce polish sa cumpar?

am si eu nevoie de un sfat. am avut masina in service sa imi vopseasca aripa, usa si mi-au gazat jumate de masina.
    unu polish bun unde gasesc sa imi cumpar?
    E nesatisfacuta...vrea viteza mai multa...vrea sa atinga 100 in mai putin de 1 secunda

Polish bun e cel 3M. Au doar vopsitorii din service-uri Dacia din-asta. Du-te si tu la unu', da-i 10 ron sa-ti dea o sticla.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

ms mult .cred ca o sa ii dau una in cap poate data viitoare se gandeste si el sa o acopere mai bine inainte de vopsire
      E nesatisfacuta...vrea viteza mai multa...vrea sa atinga 100 in mai putin de 1 secunda

Comment

Eu mi-am luat polish de la OMV si este f bun. Poti sa-l intrebi si pe Cristi_xp ca i-am dat si lui peste niste zgarieturi
        sigpic

Comment

dap...foarte bun!
          Si eu am patit acelasi lucru...mi-au gazat aripa din spate...Tre sa imi cumpar sa vad daca acopera
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

mareom polishu asta de la omv da si luciu? eu am avut unu de la elf da asta acoperea zgarieturile si matuia vopseaua, pe mine ma intereseaza mai mult pt luciu

Comment

Elf-ul chiar matuieste bine vopseaua, am avut si eu dar l-am aruncat, nu imi placea cum arata dupa ce dadeam cu el.

Comment

cum se cheam polishul de la omv???
                toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Buna ziua la toata lumea.Vazusem la televizor emisiunea Teleshop si prezenta o gama variata de polish Platinium.Are cineva asa ceva ?
                  Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Am vorbit cu un tip de la reprezentanta si m-a sfatuit sincer sa nu folosesc polish ci " ceara de masina" tine 10-12 spalari si nu ai probleme cu luciul sau cu gainatzul de pasari, am dat comanda la "Amway" de ceara (ceara si silicon)- 50 Ron si astept sa vad ce efecte are.
                    Blue Diesel Tech

Comment

Bine ca mi-ai zis,cred ca fac si eu o comanda.Sa auzim numai de bine.

Comment

ceara este pentru intretinere polish pentru indepartarea de mici zgirieturi etc
                        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Ceara este pentru dat luciu vopselei si indepartarea zgarieturilor ca "panza de paianjen", iar polishul este pentru refacerea unor mici imperfectiuni (zgarieturi, pete pe vopsea, etc.) ale vopselei.

Comment

Cu polish n-am voie s-o dau acum decat dupa 6 luni. Masina are 1 luna deabia,mai am de asteptat.

Comment

N-are cum sa fie adevarat, de unde ai mai auzit si asta?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google