Acum vreo saptamana am fost pana la Tg Mures (de la Iasi) atunci am remarcat paima data ca mi se aprins simultam ambii martori de lumini cand folosesc faza scurta. Atunci am schimbat fazele si s-a remediat de la sine. Dar de la o vreme nu mai tine faza. Personal nu ma deranjeaza dar ma gandesc sa nu fie mai rau mai tarziu.
Martori Lumini Aprinsi Simultan
Collapse
X
-
ma gandesc sa nu fie vre-o masa .. sau blocu de lumini pe duca .. Strict parerea mea ! Salut .
Comment
-
Cum azi a fost sambata si am avut timp sa o "mesteresc". Am reusit sa rezolv problema dar nu am o explicatie pentru ce s-a intamplat.
Am becuri normale H4, iar problema a fost la cel de pe stanga. Nu stiu de ce dar se aprindeau ambele filamente simultan iar lumina era mai slaba, dupa cum se vede in poza de mai jos.Attached Files
Comment
-
am avut aceasi problema si problema era find un bec mai jeftin firele din interiorul becului au facut scurt,bucata aia mica de tabla de la faza scurta nu a rezistat la caldura sa indoit si a facut scurt cu faza lunga,dupa schimbarea becului si a revenit la normal
Comment
Comment