De unde iau sau gasesc sa iau kitul de distributie original pt 1.5 dci + pompa apa originala si la ce pret?
distributie logan
Collapse
X
-
-
Personal nu prea imi pasa asa de tare daca maine imi crapa masina, de aceea nici nu ma omor sa investesc prea multi bani in ea, oricum nu renteaza, e o gaura pt buget. Si referitor la problema mea, ce se intampla asa de rau daca cedeaza acele role de la accesorii, raman fara baterie, servo si AC si prefer sa le schimb atunci cand o sa crape decat sa ma lamentez acum si poate dau banii de pomana, cand cele care le am pe masina in momentul de fata ar mai tine inca pe atat. Decat sa dau 200 de lei pe doua rotite de plastic, mai bine pun un ulei de calitate cu interval mai lung la schimbare. In concluzie fiecare face cu masina lui cum il taie capul si am mai observat pe cineva care se mira de cei care au putini km cu masinile lor, il invidiez, singura lui grija pe lumea asta e de ce au altii putini km ))
Comment
-
Au fost cazuri cand ruperea curelei de accesorii a provocat la randul ei ruperea curelei de distributie.
Nici eu nu am schimbat la 60.000 tot kitul de accesorii ci doar cureaua. Culmea e ca am fost in service dacia si ei mi au recomandat ca e suficient sa schimb decat cureaua de accesorii, masina era in garantie.
La 120.000 km am schimbat kitul complet de accesorii.
Comment
-
Originally posted by crull View PostAu fost cazuri cand ruperea curelei de accesorii a provocat la randul ei ruperea curelei de distributie.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
sal
buna colegi am schimbat revizia la 60530km, incluzand curea de distributie, role intinzatoare, toate gates, filtru ulei, motorina acela lung, aer, ulei ELF 10w40 4.3 l, placute inca neschimbate masina are 4 ani fara 4 luni, totul intr un service autorizat, pret total 1030ron, numai bine
Comment
-
Originally posted by nikuniku View PostCosti-bc la diesel se intampla chestia asta cu intratu curelei de accesorii la distributie la benzinare sunt putine cazurile cand a intrat ate de la cureaua de accesorii la distributie
Costi vorbea de un 1.6 la care a patit asa ceva.
Comment
-
adyxzz ai iesit bine daca nu schimbai uleiul filtrele ieseai la 600 700 ron...dar ai facut o treaba buna 60.000 nu mai ai treba cu distributia
Comment
-
la logan ph2 benzina am inteles ca se schimba distributia la 80,000 (fatza de 60,000 la ph1) insa ca limita de timp durata e tot 4 ani?? Ma refer la 1.6 16v.
Fac 4 ani in decembrie anul asta, km am acum vreo 43,000 pana in decembrie estimez ~50,000. Cei care ati mai schimbat(sau unii n-ati schimbat ) la 1.6 16v ce ma sfatuiti? sa o schimb imediat la 4 ani, sa o schimb la 60.000 (asta banuiesc ca o sa fie la anul prin primavara)...Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Originally posted by bossake View Postla logan ph2 benzina am inteles ca se schimba distributia la 80,000 (fatza de 60,000 la ph1) insa ca limita de timp durata e tot 4 ani?? Ma refer la 1.6 16v.
Fac 4 ani in decembrie anul asta, km am acum vreo 43,000 pana in decembrie estimez ~50,000. Cei care ati mai schimbat(sau unii n-ati schimbat ) la 1.6 16v ce ma sfatuiti? sa o schimb imediat la 4 ani, sa o schimb la 60.000 (asta banuiesc ca o sa fie la anul prin primavara)...Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
Comment