acum vreo 2 luni amintrebat eu ladacia servicecluj 2 si doar distributia,piese+ manopera =550ron
distributie logan
Collapse
X
-
salut colegi vreau si eu o parere de la voi am schimbat distribuitia cu tot cu pompa apa si totul a mers bine pana acum vreo 2 zile cand masina a vazut 4000-5000 rpm in turele acestea se aude un zgomot numai in decelerare un fel de huruit
Comment
-
-
Eu nu inteleg un lucru, daca in carte scrie ca distributia se schimba fie la x kilometrii fie la y ani, multi dintre voi il iau pe lasa ca mai tine un an, doi,cinci etc.
Economia de bani nu se justifica din moment ce dai o groaza de bani pe masina te uiti la cateva milioane o data la 4 ani, cu riscul de a da jumate sau mai mult din cat mai valoreaza masina pe o reparatie in caz ca cedeaza cureaua.
E de ajuns sa inceapa sa curga pompa de apa pe la ax si e gata distributia, la fel si daca ajunge ulei pe curea.
Parerea mea e sa nu va jucati cu focul.
Comment
-
e adevarat , dar gandeste-te ca astea is deja "testate" pe propria masina si cele mai multe probleme apar la scurt timp dupa montajul distributiei noi (din cauza pieselor de calitate indoielnica sau din cauza erorilor de montaj)
deci eu prefer sa merg 90.k km cu o distributie si o pompa de apa , schimb tot (si am garantie 60.k) si apoi merg iar 90.k si risc mai putin
parerea meao/____\o
(i)
.........
Comment
-
Stimati colegi,
In cartea intretinere a masinii este specificat suplimentar ca, la 4 ani sau 60.000 km se schimba curea distributie motor si curea accesorii. (corectati-ma daca gresesc).
Am fost zilele trecute la 2 service-uri autorizate Dacia sa cer informatii suplimentare despre aceasta inlocuire legata de distributie. Mi s-a comunicat din partea ambelor service-uri aceleasi informatii, si anume: se va inlocui KIT DISTRIBUTIE + CUREA SI POMPA DE APA.
In general, cam la fel s-a discutat si pe aici.
Ce reprezinta acest kit distributie? (in carte de ce scrie doar curea distributie)
Cureaua accesoriii ce este?
De ce se va inlocui si pompa de apa daca in carte nu este specificat acest lucru?
Lamuriti-ma. Multam.
Comment
-
Cureaua (accesorii) antreneaza accesoriile in functie de dotari;CA/DA
La inlocuirea kit distributie se poate vedea starea pompei de apa;de aceea cu aceasta operatiune se schimba si pompa.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment