distributie logan
Collapse
X
-
Va salut......am si eu o mare intrebare............Loganul meu 1,6 cu 8 valve are 170000 km si am observat ca a inceput sa curga pompa de apa
Ce ma sfatuiti sa fac?..sa schimb toata distributia?.......si cam ce sume ati dat voi cand ati mai facut acesata operatie?
Va multumesc anticipat Dan Georgescu
Comment
-
Pachet Distributie si Pompa Apa Logan 1.4, 1.6 Mpi Originale Dacia-Renault
Pachetul contine:
Kit Distributie Dacia Logan 1.4, 1.6 producator ( rola + curea distributie ) Dacia - Renault
Pompa Apa Dacia Logan 1.4, 1.6 producator Dacia - Renault
Pret : 400 lei amandoua
site piesenet rosigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
Da, e cel mai bine sa schimbi toata distributia, curea, rola si bineinteles pompa de apa. Setul de origine Dacia e sub 300 de lei si include cureaua si rola intinzatoare. Ca alternative, poti incerca curele Contitech, Gates, si la role cele mai bune sunt Ina. Pompa de apa de origine e scumpa peste 300 de lei bucata, dar gasesti Hepu, sau alte marci sub 300 de lei.
LE: Mi-a luat-o inainte Florin.Fanatik cu postarea
Comment
-
Originally posted by florin.fanatik View PostPachet Distributie si Pompa Apa Logan 1.4, 1.6 Mpi Originale Dacia-Renault
Pachetul contine:
Kit Distributie Dacia Logan 1.4, 1.6 producator ( rola + curea distributie ) Dacia - Renault
Pompa Apa Dacia Logan 1.4, 1.6 producator Dacia - Renault
Pret : 400 lei amandoua
site piesenet ro
Comment
-
Salutare prieteni,
Vreau si eu un sfat de la cunoscatori referitor la distributie,am un dci din 2006 45000 km motor de 65 cai si ma gandesc sa fac si eu distributia ma gandeam sa schimb doar cureaua de distributie si cureaua de accesorii(motive financiare),voi credeti ca este nevoie la 45k sa fie schimbate rolele ,pompa de apa si altceva?
Comment
-
eu le-as mai lasa un an (sau doi) pana fac rost de bani si apoi as schimba tot daca e masina personala si distributia originala. oricum nu ai garantie daca nu schimbi si rola .
banuiesc ca nu ai zgomote in dreptul distributiei-accesoriilor nu ? nu pierde ulei sau apa ...o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by dankdm View Postma gandesc sa fac si eu distributia ma gandeam sa schimb doar cureaua de distributie si cureaua de accesorii(motive financiare),voi credeti ca este nevoie la 45k sa fie schimbate rolele ,pompa de apa si altceva?"Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
Comment