If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dupa cum ziceam, am schimbat vineri distributia, dar acuma, la 1500 rpm se aude un suierat de la distributie. De la ce poate fi? E prea intinsa cureaua?(la diapaz nu aveau baterie ..... ), rolele au fost stranse fara cheie dinamometrica, ca na, toti mecanicii au dinamometrica si diapazu la mana.
PS: A fost schimbat absolut tot ce tine de distributie, inclusiv pompa de apa. Multumesc.
Nu e normal nici un fel de sunet, daca inainte de schimbarea distributiei nu a existat. Cat timp nu au folosit toate SDV-urile necesare operatiunii, nu este in regula. Vezi ca mai multi au patit-o DUPA schimbarea distributiei decat cei ce nu au schimbat la timp.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Nu era nici un zgomot inainte de schimbare, ma rog. Maine ma duc peste ei, iar daca incearca sa ma abureasca ca asa e normal sau ca se mai lasa etc, le spun ca ori o rezolva, ori sunam la mioveni sa vedem ce parere au ei despre treaba asta. Cred ca am sa cumpar o baterie pentru diapaz, sa verifice cu el, nu cu mana lor 2 in 1 (diapaz+dinamometrica). Mi-e si ciuda ca am schimbat distributia, curele aratau PERFECT, nici macar urma de crapatura, nimica, dar curgea pompa ) Multumesc pentru raspuns.
Am si eu o intrebare. Tatal meu are un Logan pe benzina de 1,4 si are rulati cu ea 25.000 km in 4 ani. Trebuie sa-i schimbe neaparat distributia si pompa de apa la km astia? As dori un raspuns de la cineva avizat!
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Garantat se poate amâna schimbul distribuţiei cu minim 1 an. Sunt nenumăraţi colegi de forum care îţi pot confirma acest lucru pe baza propriei lor experienţe.
La mine in carnet de garantie scrie ca distributia se schimba la 90000 km sau 4 ani, am diesel 1.5 70 CP, 49000 km efectuati si 4 ani si 1 luna masina, trebuie sa ii fac revizia zilele astea, distributia trebuie neaparat schimbata? Am sunat la dealer Caremil Iasi si mi-a spus ca revizia la 60000 sau 4 ani sa pregatesc vreo 1600 lei pentru totul.
Am fost astazi la Dacia, se pare ca acel fluierat(mic, dar e) vine de la accesorii(a dat curea jos si nu a mai facut). Mecanicul spune sa mai merg vreo 1-2000km ca cica ar fi prea tare arcul de la rola intinzatoare, si s-ar mai lasa. Desi mie mi-e greu sa cred, dar am zis bine, o las asa, dar daca mai face si dupa acesti km am s-o schimb(pe garantie).
Am cumparat o baterie pentru diapaz, l-am rugat sa verifice curea, care, surprinzator, este intinsa cat trebuie.
Vineri, cand am fost sa schimb distributia nu avea baterie diapazu, azi cand am fost sa vada ce are, am mers pregatit. Nici mie nu mi se pare normal, dar pentru linistea mea sufleteasca, ca e montata corect, am cumparat si baterie. Ce sa-i faci... oameni fara interes...
Au mecanici buni la Caransebes, mult mai buni ca la Resita, isi stiu meseria, dar is comozi. Nu folosesc cheia dinamometrica si nu-si cumpara o baterie de 9V. Am vrut sa le las bateria, n-au vrut )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment