pai daca stai sa te gandesti un kit distributie original e undeva la 350/400 + o curea accesorii undeva la 50/60 + manopera 150.si ai si garantie.
distributie logan
Collapse
X
-
-
Asta la cati km?
Daca era in perioada garantata de lucru nu avea voie sa pice oricate turatii si frane de motor i-ai fi dat.
Originally posted by alessandro View PostADRAS are promotie la distributie. mi se par foarte mici preturile
Imi place ca si criza e buna la ceva.
Comment
-
am mai vorbit despre promotie cu ivan. in primul rand nu spune ca ar fi piese de origine iar la accesorii schimba numai cureaua. fara pompa de apa sau galeti accesorii. fii sigur ca e o manarie. adras sunt printre ce mai jigodii. sa vezi ce preturi aveau fata de dacoserv.
am fost la ei sa intreb, ca sunt pe valea lunga in militari si pana la urma am ajuns pe preciziei la dacoserv...
Comment
-
iar la accesorii schimba numai cureaua
Pai asa sunt toate ofertele. Vrei si rolele schimbate, atunci bagi mana adanc in buzunar.
Nici nu te intreaba daca ai mai schimbat rolele alea de la accesorii vreodata, de parca ar fi garantate pe viata, ca stau pe loc, nu se invart ca nebunele si ele. Hai ca poate suporta tensiuni mai mici decat rola de la distributie, dar totusi, rulmentii lor se invart de-i ia mama naibii.
Comment
-
Originally posted by Octavian View PostAsta la cati km?
Daca era in perioada garantata de lucru nu avea voie sa pice oricate turatii si frane de motor i-ai fi dat.
ma gandesc sa nu fi picat de la stilul meu de condus...spritz inainte de acceleratie si varf calcai cate odata. practic tot ca o frana de motor sunt si astea
dar nu sunt singurul care merge asa si nu am auzit de alte pompe si fulii cazute.
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postma gandesc sa nu fi picat de la stilul meu de condus...spritz inainte de acceleratie si varf calcai cate odata. practic tot .
Daca te referi la "heel to toe" te rog sa faci un filmulet sa vad si eu cum faci.
Am incercat de atatea ori dar nu iese din cauza pedalei de acceleratie si a franei, frana e sus iar acceleratia e in podea... e imposibil de facut.
Mi se pare ineficienta la logan, pierd mai mult timp imbarligandu-ma in pedale decat daca merg normal si le apas succesiv.
Comment
-
am gasit in Galati la un service in popescu chit distributie cu curele Gates(si role), fara pompa de apa pret 230 ron si manopera 200 ron .Ce parere aveti?, iar la placute de frana au de la TRW cu 65 ron setul si manopera gratuita.ROG PARERI SI SUGESTII !!! Nu vreau sa fiu off topic dar as vrea sa mai intreb de uleiul 5w40 castrol pentru 1.5dci. ROG SFATURI DE LA CUNOSCATORI.
Comment
-
Am schimbat cureaua de distributie la fix 4 ani, masina avand 22.000 km. La reprezentanta Dacia, Dacoserv, sunt foarte bune preturile. Nu vreau sa para reclama, dar m-am dus cu portofelul plin si am lasat nesperat de putini bani. Astfel:
1 x Inlocuire Curea distributie = 2.30 x 58.00 Lei = 165.42 Lei
1 x Col Antrenare distributie = 276.67 Lei
Total 442.09 Lei
La suma aceasta mi s-a facut o reducere de 3 x vechimea masinii = 3 x 4 ani = 12%. Pretul final a fost de 395 Lei.
- Cureaua de accesorii era in foarte buna stare.
- Mecaniul mi-a spus ca pompa de apa se schimba doar daca prezinta pierderi, altfel poate fi tinuta pe masina fara probleme, doar ca trebuie sa-i fac o inspectie perioadica daca prezinta scurgeri. Personal mi se pare o tampenie sa schimbi o pompa de 22.000 km fara sa ai un motiv solid, ori schimbatul curelei si rolei nu impune automat si schimbarea pompei.
Am ales dealer Dacia pentru ca distributia nu merge cu bordureala. A folosit pentru reglarea tensiunii curelei un dispozitiv special. Am facut in trecut prostia la o masina straina sa-i schimb la nene distributia si mi s-a rupt cureaua dupa 8000 km. Mi-a facut praf motorul si nici nu am mai reparat-o. Trebuia sa-l dau in judecata, chestie complicata de durata.
Comment
-
Cum sa nu schimbi cureaua de distributie dupa ce 4 ani a stat sub capota ba la -25 de grade ba la 70 de grade?
Daca tot erai acolo, aveai bani la tine, cureaua de accesorii+manopera insemnau inca 100 de lei.
O poti schimba si acum, ceea ce as si face in locul tau. Mecanicului aluia spune-i sa-si schimbe meseria in altceva decat sfatuitor de oameni, pentru o falsa economie de cativa franci.
Comment
-
Originally posted by segane View Postam gasit in Galati la un service in popescu chit distributie cu curele Gates(si role), fara pompa de apa pret 230 ron si manopera 200 ron .Ce parere aveti?, iar la placute de frana au de la TRW cu 65 ron setul si manopera gratuita.ROG PARERI SI SUGESTII !!! Nu vreau sa fiu off topic dar as vrea sa mai intreb de uleiul 5w40 castrol pentru 1.5dci. ROG SFATURI DE LA CUNOSCATORI.
baga "dacia" in model search si alege motorizare si o sa te convingi.
castrol edge nu prea se gaseste la noi. si repet, elf evo e super pt diesel.
Comment
Comment