distributie logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• abia an noiembrie face 4 ani distributia mea ,o mai duceam pana la primavara la 120.000,ma m uitat mai atent an carte si ... dar daca tot am luato o schimb ,ami statea bani rau an poznar a fost schimbata an noiembrie 2008 la meridian,la 60.000 golanul fiind luat la 103.000 k de mine
    Last edited by electrica2000; 25 June 2012, 20:32.

Comment

• Pai e prima sau a doua distributie ? Daca e prima, e jale, distributia trebuie schimbata la 4 ani sau 60 000 km, tu chiar daca nu ai 4 ani ai depasit de mult limita de km admisa asa ca du-te si schimb-o cat mai repede.
      '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• nu, e a doua si am 111.150 si la toamna facea 4 ani ,dar am schimbato astazi la adras pompa nu pica era chiar super ok,rola la fel si cureaua vizual arata bine dar am rasucit de ia langa ureche si se auzea trosc,trosc curea exact cu ce am pus si acum power grip (gates) made uk am poze mai anapoi ,si mi a si masurat antinderea curelei de distributie 164 asa scria pe un aparat gen de masura cu 2 senzori mesteru zice ca 160 min si max 170 nu stiu ce sant astia ,dar mi a pus cureaua de alternator stramba .am slabito acasa si am facuto cum trebui ,pusese un ucenic sa mi puna cureaua de alternator pe ce a de distributie a pus o meseriasu am stat langa ei 2 ore .

Comment

• Am reusit si eu sa schimb kitul de distributie, kitul de accesorii si pompa de apa la 92000 pompa de apa era ok rolele de la distributie si cureaua la fel ok dar rolele de la accesori si cureaua de accesorii erau obosite rau! pret total cu manopera cu tot si antigel 1322 Roni la Nasicom pitesti! Curele Contitech, role distributie INA, role accesori SNR! pompa de apa airtex!
          http://sincemylastcigarette.com/bann...EUR_3_dark.png

Comment

• Buna ziua! Zilele astea fac 4 ani de cand am loganul si am in bord 45000 km. Este necesar sa schimb distributia acum sau pot sa o schimb la 60000 km? Va multumesc.

Comment

• 4 ani sau 60k, zice cartea.
              Din punctul meu de vedere, n-o fi foc daca o schimbi la anul.

Comment

• La alte masini (ex Ford) ca timp este 5 ani.
                Eu as merge fara stres 5 ani resp 60-70000 km.

Comment

• Subscriu, mai merge 1 an sau minim până la 60000 km.
                  sigpic

Comment

• salutare.va expun problema mea: am un logan din 2007, cu 48.000 km,sunt al doilea proprietar.
                    in carnetul de intretinere, la sfarsit, am gasit notat " inl. pinion, simering dist,curea dist. la 9459 km."am sunat la servicul unde s-a facut operatiunea si cica s-au schimbat treburile astea pe garantie, in 2009.deci "noua" curea are cam 38.000 km si 3 ani.
                    eu ce fac, masina are 5 ani, inlocuiesc doar kit-ul accesorii?sau mai stau 1 an si inlocuiesc si distributia si kit-ul accesorii?multumesc pentru raspunsuri.

Comment

• Si care a fost cauza schimbarii la doar 9459 km nu ti-au spus? Dadea ulei afara pe simering? Care au fost urmarile?
                      Asa cum prezinti situatia, mai las-o un an, pentru schimbare.

Comment

• nu stiu sa-ti spun,am sunat la ei de enspe mii de ori, le-am dat nr masinii, seria de sasiu,data interventiei si numarul comenzii de reparatie(erau trecute in carnetul de intretinere) si tot n-au fost in stare sa-mi spuna ce si cum,raspunsul lor: "daca s-a inlocuit pinionul +semering,automat s-a inlocuit si cureaua de distributie."
                        probabil ca dadea ulei pe la simering,si fiind in garantie aia au schimbat si pinionul,naiba stie..

Comment

• Probabil. Mai mergi un an cu ea. Ai verificat daca acum nu mai da ulei pe la simering?

Comment

• spre rusinea mea nu.nu prea le am cu mecanica,nici nu stiu unde e distributia.la o vizualizare a motorului asa..panoramica..)),n-am observat pe undeva scurgeri.oricum,multumesc MrK pt raspunsuri.

Comment

• Cum salti capota in partea din stanga a motorului.
                              Mai mult ca sigur ca a fost punionul buclucas de la sinterom.
                              Poti merge linistit cu ea 5 ani/80 mii km de la data interventiei.
                              [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

• multumesc, o sa verific.intr-un fel m-am bucurat cand am descoperit treaba cu pinionul in carnetul de intretinere,ca nu ma dadeau banii afara din casa si minim minimorum vreo 500 de lei tot dadeam pt distributie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google