Da, deci distribuţia nu reprezintă o problemă în prezent, mergi liniştit cu cureaua actuală până se împlinesc 5 ani sau 70000 km aş zice eu ca să nu ai emoţii. Dar pentru că maşina are deja 5 ani, ţi-aş recomanda să schimbi cureaua de accesorii, atât, nu întreg kitul pentru că la câţi km are nu e cazul.
distributie logan
Collapse
X
-
Originally posted by MyhayInferno View Post4 ani sau 60.000 cele mai vechi, nu stiu exact ce an...
Mai nou, cel putin la a mea , noiembrie 2011 , distributia se schimba tot la 4 ani, dar 120.000 km !
Poti sa faci un scan la carnetul tau de intretinere, unde zice de intevalul la care se schimba distributia? Merci.
Comment
-
Da sigur se folosesc aceleasi curele, role? Ca daca e DA inseamna ca noi astia cu loganurile mai vechi ne-am luat teapa schimbandu-le regulamentar, teapa financiara, ca in rest oricum n-are nik daca schimbi distributia prematur, dormi mai linistit noaptea.
Comment
-
Pai numarul de ani a ramas acelasi, doar kilometrii s-au schimbat, adica s-au dublat. Acum dupa 4 ani cam orice curea da semne de imbatranire. Eu o am pe cea de accesorii de 8 ani pe masina, n-am dat-o jos inca, am zis c-o las pana se rupe, are multe riduri si crapaturi pe material si e cam asa de vreo 3 ani. Cureaua de distributie e mai rezistenta la imbatranire dar chiar si asa nu scapa de moarte. 4-5 ani e cam suficient pt orice curea in limita kilometrilor aferenti.
Comment
-
ati vazut curea de distributie de 8 - 10 ani si 100.000 km ? nu pe logan , dar is apoximativ aceleasi curele. nu erau "ferfenita"...
eu personal cred ca o curea tine 6 ani fara probleme. si 100.000 km.
pe logan acum am 72.000 km cu cureaua asta. nu e cea din fabrica desigur. contitech parca ... la toamna o schimb ...
mie mi-e frica de rola , simeringuri si de pompa de apa. nu de curea.o/____\o
(i)
.........
Comment
Comment