Da la 120k sau 4 ani dar la 3( k4m k7j k7m) tipuri de motoare , la 1.2 sau restul la 60k sau 4 ani.
distributie logan
Collapse
X
-
schimb distributie
Am schimbat distributia pentru prima oara acum doua zile dupa 7 ani si 4 luni de exploatare a loganului de 1,6 mpi , fabricat in 2005... Cureaua de distributie era impecabila.Pompa de apa un pic cursa.Cureaua de distributie originala pe motor era GATES made in France cu sigla Renault.Cred ca ar mai fi mers inca 30000 sau 2 ani.Cureaua de accesorii cu crapaturi sau fisuri dar e asa de 4 ani.
Comment
-
Originally posted by gerula View PostAm schimbat distributia pentru prima oara acum doua zile dupa 7 ani si 4 luni de exploatare a loganului de 1,6 mpi , fabricat in 2005... Cureaua de distributie era impecabila.Pompa de apa un pic cursa.Cureaua de distributie originala pe motor era GATES made in France cu sigla Renault.Cred ca ar mai fi mers inca 30000 sau 2 ani.Cureaua de accesorii cu crapaturi sau fisuri dar e asa de 4 ani.
la accesorii sa schimbi si rolele nu numai cureaua ! foarte important !o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by gerula View PostPompa de apa un pic cursa.Cureaua de distributie originala pe motor era GATES made in France cu sigla Renault.Cred ca ar mai fi mers inca 30000 sau 2 ani.
Comment
-
Pompa de apa nu e aceeasi, nici intinzatorul.Cureaua nu stiu sigur dar cred ca e mai lata.
Comment
-
Originally posted by alessandro View Posteu nu le inteleg logica prin care au crescut intervalul de la 60.000 la 120.000
l au dublat
De altfel se vede foarte clar, daca stai sa urmaresti problemele ca, rupturile kiturilor s-au produs DUPA operatiunea de schimbare, datorita celor contrafacute sau a "Doreilor".In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Cu o fosta masina de la munci, am facut distributia la Dacoserv Militari. Mecanicul a lucrat ca la manual, inclusiv masurarea tensiunii curelei. Nu fac reclama dar ar trebui sa vezi cam unde s-au facut cele mai multe operatiuni, fara prea mari probleme.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment