am schimbat distributia dar am observat ca intre cele 800 rot/min si cam 1000rot/min adica foarte putin turata se aude un zgomot ca si cum ar freca ceva dupa aceea eu spun ca dispare acel zgomot . mentionez ca in relanti adica la fix 750 rot/min acel zgomot nu se aude apare doar daca incep sa o turez . baiatu din servis a spus ca a intins cureaua bine si ca in timp ea se mai lasa ce sa fac o las asa sau ma duc peste ei sa o intinda atit cat trebuie
distributie logan
Collapse
X
-
Nu scanezi factura sa o vedem si noi?
Nu de alta, dar iti dau niste preturi:
1) Kit distributie: 260-270 RON
2) Placute frana: 160-180 RON
3) Ulei 3 litri: 70-80 RON
4) Filtru ulei: ~20-25 RON
5) Filtru aer(nu stiu exact): 25-35 RON
Ai spus ca sunt toate de origine.
Fa tu socoteala (si asta FARA manopera).
Comment
-
-
-
Originally posted by mihaimgm View PostSalut. Am 67 mii si m-ar bate gandul sa schimb distributia. Sunt din Pitesti. Cine imi zice si mie niste preturi pt piese(curea+rola) si un mecanic bun? Multumesc!
adica tipu' lucreaza la iatsa si daca are piesele acasa se rezolva.
Comment
-
Am schimbat distributia dupa 30000 de km la logan diesel din 2005. Nu intentionam sa fac asta dar la service mi-au spus ca imbatraneste cureaua si pot sa am probleme si nu am vrut sa risc. Totalul facturii a fost de 1320 asta incluzand si schimbul de ulei, filtru aer si filtru motorina si manopera.
Kitul de distributie mi l-au adus de la magazie, mi-au spus mecanicii ca ies ca ies mai ieftin asa. Acum ramane probleme garantiei in cazul in care apar probleme. Tot ce am de la ei este factura, si ordinul de reparatie. Ar trebui sa am si un certificat de garantie pentru piese?
Comment
Comment