@sergiu2010-nu inteleg de unde atata frustrare,eu nu am fost deloc acid!pretul fost de 180 pentru schimbarea kitului de accesorii si 70 pentru cureaua de accesorii.spaga tine de buzunarul fiecaruia.dvs sunteti liber sa reparati si sa cumparati piese de unde vreti.
distributie logan
Collapse
X
-
Ca un sfat: daca nu tineti sa aveti acte/istoric service si vreti distributia schimbata la jumatate sau chiar mai putin din pretul manoperei din service, luati legatura cu mecanicii din reprezentanta, multi dintre ei mai lucreaza si acasa, dupa program.
Asa ai garantia ca n-o sa ti-o faca vreun Gigel, iar daca piesele tale sunt bune, posibilitatea sa patesti ceva tinde spre 0. Desigur, si la serviceurile de marca mai lucreaza "Gigei", dar mai sunt si baieti priceputi care te rezolva si legati la ochi.
Comment
-
Depinde...nu se baga toti la ciubucuri after program.
Io am incercat sa "combin" in felu' asta 2 mecanici care d.p.m.d.v. erau foarte priceputi. Au lucrat pe masina mea in reprezentanta si au lucrat foarte bine.
In fine, ideea e ca din discutie in discutie i-am intrebat daca se baga si la lucrari in particular. Raspunsul a fost unu' negativ, de fiecare data.
Motivele invocate: salariu si bonusuri motivante in fct. de cate si mai ales comlplexitatea lucrarilor, plus ciubucul (au fost sinceri si au recunoscut) pe care il primesc (nu il cer) de la aproape fiecare client.
Si cum la lucrari grele gen distributie, merge un 30-50lei...
Da' repet, astia 2 au reprezentat o exceptie, au lucrat f. corect si ingrijit (curat), lucruri f. rar intalnite. Astora le dau ciubuc ca merita. Pe de al ta parte, unuia care habar n-are de ce trebuie sau cum trebuie sa-ti lucreze pe masina, nu-i dau nici 10 bani, dincontra, de multe ori iese cu scandal daca dau cu muci-n fasole
In schimb, am observat ca mecanicii astia, din a 2-a categorie mentionata, adica astia cu vrajeli in ei si care-ti fac lucru' de mantuiala iti propun fara greturi sa apelezi la ei in particular ptr. lucrari.
Oricum ar fi, reprezentata sau in parcare "dupa blocurile gri" , un mecanic / electrician / tinichigiu / vopsitor competent e f.f. greu de gasit. de obicei cam toti sunt pusi pe japca si munca cat mai putina si mai proasta...daca se poate, deloc.Last edited by Kojak; 9 February 2014, 20:33.
Comment
-
Am intrebat azi pe la un dealer local Dacia cat ajunge un schimb de distributie cu tot cu manopera si pretul total ajunge la aprox. 1700 lei(kit distributie, pompa de apa, kit de accesorii) pentru 1.6_16v, din care manopera undeva la 430 lei. Ori este o greseala, ori asta e pretul.
Comment
-
Nu stiu, a fost un fel de telefonul fara fir, a vorbit un cunoscut la aia la reprezentanta si am inteles doar ca e vreo 500 kitul distributie, vreo 400 lei pompa de apa, 400 si ceva kitul accesorii si 400 lei manopera. Clar nu mai am curaj sa intreb a doua oara.Last edited by andreyi; 10 February 2014, 21:19.
Comment
-
-
Originally posted by bogdan BOG View Post@sergiu2010-nu inteleg de unde atata frustrare,eu nu am fost deloc acid!pretul fost de 180 pentru schimbarea kitului de accesorii si 70 pentru cureaua de accesorii.spaga tine de buzunarul fiecaruia.dvs sunteti liber sa reparati si sa cumparati piese de unde vreti.Last edited by sergiu2010; 10 February 2014, 22:40.
Comment
-
Originally posted by andreyi View PostAm intrebat azi pe la un dealer local Dacia cat ajunge un schimb de distributie cu tot cu manopera si pretul total ajunge la aprox. 1700 lei(kit distributie, pompa de apa, kit de accesorii) pentru 1.6_16v, din care manopera undeva la 430 lei. Ori este o greseala, ori asta e pretul.
eu asa am facut-o si m-a dus pana in 1000 lei. ce-i drept, fara pompa de apa
ca era ca noua. stiu ca toate reprezentantele fac asa. si e an de an, de la dacia.
@sergiu.
pe factura se cam trece orice operatie, fiindca fiecare are timpul ei de manopera.
Comment
-
Originally posted by Kojak View PostE discutabila treaba asta...la ei in magazin e ceva mai cald decat in hala de lucru. Cauciucu' are tendinta de rigidizare la temp. mai scazute. Tu poate ai venit cu piesele in portbagaj, acolo e destul de rece.
Deci nu e asta musai un criteriu de diferentiere "de origine / fake" .Ala (mecanicu') daca era priceput trebuia sa se uite (si) dupa alte lucruri.
Oricum, manopera a fost acceptabila ca pret.
Apropos...nea Costel ce mai face, mai e pe la ei?
Originally posted by bogdan BOG View Post@sergiu2010-garantie ai 3luni de zile.piesele le-am aratat mecanicului nu la aia la receptie...
bogdan ai un an sau 60.000 km garantie .
pune o poza cu kilometrajul.
Comment
Comment