corect ce zice userii Cromatic si NDL-ul(daca ai saruri sau scurgeri pe la pompa pe la ax, clar o schimbi !)
distributie logan
Collapse
X
-
"Logan/ Sandero benzină 1.4
Kit distribuție
742 lei
389 lei
Logan/ MCV/ Sandero/ Duster benzină 1.6 16V
Kit distribuție
939 lei
539 lei
Logan Berlină și Sandero benzină 1.2 16V
Kit distribuție
919 lei
549 lei
Logan/ MCV/ Sandero/ Duster/ Dokker/Lodgy 1.5 dCi
Kit distribuție
884 lei
529 lei"
Asta doar ne arata ce preturi nesimtite au in "reteaua autorizata" . Ar putea mentine "promotia" tot timpul anului...
Cum explici unui client fidel , care isi face in februarie la timp distributia ca peste o luna tot acolo e aproape la "juma de pret" ?Last edited by Fane; 7 March 2014, 21:01.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
momentan dacoserv salaj ,azi n-aveau habar de promotie pt. 1.216v,si bagau preturi aiurea(desi dacoserv apare ca participant).
maine sun in militari sa vad pe ce lume traiesc.doar adras mi-au confirmat preturile din oferta,dar din pacate n-am lucrat cu ei niciodata.
dupa oferta de la renault eram sigur ca apare si la dacia.(sunt legate dar de, dacia e mai prostuta)
oricum luna asta o fac la oferta asta, desi am putini km., dar e fabricata in 2009.
Comment
-
Originally posted by COS.T View Postdupa oferta de la renault eram sigur ca apare si la dacia.(sunt legate dar de, dacia e mai prostuta)
Comment
-
Originally posted by Cromatic View Post... numai ca, la Clio 1,4 platesti 469 Ron iar Logan 1,4 389 Ron, deci cine e mai prostut(a) ?
Poate se refera la ala...site-ul cu promotia nu e foarte explicit.
Ceva local: APAN-ul nostru drag de la Braila...nu apare in promotie. Nici in toamna la schimbul de caucioace nu a participat...
Comment
Comment