If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Este normal ca service-ul care iti monteaza piesele sa iti acorde garantie si nu magazinul.
Doar pentru manopera, piesele au garantia acordata de catre producator, iar emiterea garantiei se face prin intermediul celui ce ti le vinde.
Service-ul garanteaza doar ca ti-au montat corect piesele, daca au defecte de fabricatie sau alte cauze care pot duce la deteriorarea lor, te vei adresa producatorului.
Pe spate este precizata garantia pentru aceste piese si modul de utilizare.
Nu stiu cat de scump poate fi la dealer in perioada asta dar este convenabil si ai o siguranta ca sunt de origine.
Am fost si am intrebat : kit distributie + kit accesorii - 721 lei ( inclus manopera + reducere 35%) si pompa de apa - 295 lei( inclus manopera plus antigel si apa). Acum trebuie sa ma hotarasc la ce service ma duc Poliserv sau Nicogel.
Da, 25 % plus 10 % pentru ca mi-am facut cont pe dacia.ro/my-dacia. Este foarte ok pretul. Cand o sa ma duc, trebuie sa printez pagina cu acel cod de pe site ( asa mi-au zis cei de acolo)
Daca nu curge pompa de apa sau alte probleme, eu nu as schimba-o. Am mai auzit la multi ca a tinut pana la a doua distributie. Am 44000km, fabricatie nov. 2008 .
Cont pe my dacia sa-mi mai fac pentru ce? Eu cu marca Dacia nu putem fi prieteni nici in viitor.
Distributia mea a costat mai putin decat cu toata reducerea aia.
Dar dreptate ai avut.
cineva cu masina pe firma, stie daca se poate beneficia si de acea reducere de 10% cu my dacia?
eventual chiar daca masina e pe firma in talon, pot cere facturarea pe numele meu?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment