Originally posted by Abija91
View Post
distributie logan
Collapse
X
-
IancuMIC tu esti ca in bancul ala cu mecanicu care a murit de tanar si ajuns la poarta raiului i-a fost explicat ca a murit de "batranete" conform orelor facturate nu conform orelor muncite . Scuze! Dar nu m-am putut abtine! E 2 sau 2,3 ore pontata in Dialogys o inlocuire de distributie , cu pompa de apa cu tot si aerisire circuit tot nu sare de 4 ore ....pai la 5 ore depaseste pretul pe manopera pretul pieselorPain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
Atunci ai facut foarte bine ca ai schimbat distributia.
Daca intervalul era de 90000 km puteai sa mai astepti, dar nu mai mult de un an. Ar fi fost dublul intervalului recomandat.
Faptul ca piesele vechi arata ok este o bila alba pentru producatori.
Comment
-
Originally posted by abc View PostIn cartea tehnica a masinii respective la cati kilometri scrie ca se inlocuiesc kit-ul de distributie si cel de accesorii, la 60000 km sau 90000 km?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Probabil ca ai dreptate.
Totusi este posibil ca la intervale mari de timp un producator sa-si imbunatateasca calitatea materialelor.
Adica garnitura facuta in anul 2014 de producatorul X pentru piesa Y sa fie mai buna (sau Doamne fereste mai proasta!) decat una facuta in urma cu zece ani.
Si din acest motiv garantia unui anume tip de masina poate sa difere functie de anul de fabricatie.Last edited by abc; 11 August 2014, 13:04.
Comment
-
Astazi am fost la service la reprezentanta si am inlocuit distributie si curea de accesorii la 4 ani, 2 luni si 56000 km.
Curelele nu prezentau fisuri se mai putea merge. Mecanicul de acolo spune ca totul e dupa noroc, au avut distributii rupte si la 61000 km si pana in 4 ani.
Cost total cu piesele lor si manopera + schimbat antigel: 934 ron
Comment
-
Originally posted by andrei_mircea View Post934 lei?! Ai benzinar nu? Eu am dat pt dci 710lei cu tot cu antigel + manopera la service autorizat dacia. Te-au jegmanit
Comment
Comment