Mi-am pus si eu problema distributiei - am 35000km si 7 ani . Problema studiata STIINTIFIC arata cam asa : Firma producatoare pune doua conditii : 4 ani SAU 60000km asta inseamna ca este pregatita pentru scenariul in care clientii vin cu AMBELE , adica de fapt fiecare din elemente are listata doar 50% din adevarata durata de viata . Teoria lor suna ca o curea forjata 25 zile la 100+ grade (60000km facuti incontinuu ) imbatraneste cam la fel ca una lasata la temperatura mediului timp de 4 ani ignorand faptul ca imbatranirea e un proces unic nu doua elemente ce ajung concomitent la limite . Temperatura este factorul principal care face diferenta - puteti sa va ajustati calculele personale apreciind si diferentele intre o masina tinuta la soare 4 ani in Africa vs sub copac in Romania - fabricantul ia in calcul conditiile extreme ca n-are de pierdut nimic daca schimbati prematur cureaua . In concluzie in cazul meu in sfarsit se impune schimbul PREVENTIV al curelei de distributie . Diversele povesti miraculoase / de groaza trebuiesc citite prin prisma curbelor gauss
![Smile](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/smile.gif)
Comment