If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Avem asa: 515lei + 70lei (am pul 3L apa + 3L antigel) = 585 lei - piesele
Pe manopera mai dai un 250lei, sa zic
In total ajungi la sub 850lei.
Parca suna mai bine decat 1300lei, este?
Zi-mi tu o masina, orice marca, la care schimbi toate de mai sus cu piese OEM si in reprezentanta, cu mai putin de 10 meleoane. Dacia rulzz!
Vezi ca ai pus link si pret pentru pachet distributie dCi.
Asta este kit-ul corect.
Deci, 465+70=535 + 261,61 lei manopera in reprezentanta Dacia (conform devizulul pe care l-a postat @Cristi..., = 796 lei
Distributia in reprezentanta (piese + manopera) = 1151.90 lei
=> in reprezentanta te costa mai mult cu 30.9%, daca cumperi piese de la ei.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Rezolvam, nu e nicio problema. K, sa ne anunti cand ai drum prin Bucuresti, ca sa bagam Heineken-urile la rece.
Saptamana viitoare bag si eu toroapa la schimbat de distributie. O sa merg unde am fost si data trecuta. N-am gasit pe nicaieri oferta mai buna de 700 lei pentru all inclusive (kit distributie, pompa apa, kit accesorii, antigel, apa distilata + manopera). In plus, stiu cum lucreaza baietii.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Nu uit. N-as mai vrea sa schimb pinionul pentru ca trebuie demontata juma' de masina... Gabi zicea ca daca pinionul era cu probleme, ar fi dat cu ulei dupa 1000 km de la schimbare, nu dupa 90k. Cel mai probabil e simering-ul copt si de-aia face pe nebunu'.
Am fost in Reprezentanta sa intreb un cost estimativ pt. 1.5dci Euro3. Preturile aproximative:
*kit distributie 220RON(mi se pare ciudat de ieftin in conditiile in care pe net gasesti kit SKF 207RON sau Dayco 170RON)
*kit accesorii 340RON
*pompa apa ~350RON(nesimtit de scumpa chiar daca e de origine)
*manopera de la 150RON in sus
*antigel separat
*ciubucul mecanicului separat
Total ~1060RON+antigel+manopera mai scumpa+ciubuc= 1200~1250. Cam scump pentru o masina din 2006 care daca mai face 1500E. Daca cumpar eu piesele ies cum spuneau si colegii la 850RON
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment