chiar 35200 Km
distributie logan
Collapse
X
-
Daca era motor fara interferenta , nu era o problema asa mare rupea curelei (poate daca ceda intr-o depasire), nu-ti facea pagube in motor ,dar cum este motror cu interferenta chiar nu merita sa risti pentru 5/600 lei.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by abc View Post12 ani
Logan 1.4 Ambiance, fara servodirectie
fabricat si cumparat in februarie 2007, primul propietar
35100 Km
distributia originala - fara probleme
Si gumele sunt kormoran "de prima echipare", noi ca si cureaua aia de distributie, nu?
TIne distributia inca 12 pana la 70k km, ca doar e de prim montaj.Last edited by Kojak; 1 March 2019, 21:15.
Comment
-
Originally posted by Kojak View PostLa cati km a mers masina aia in 12 ani, merita 100% deplasasrea doar cu taxiu
Originally posted by Kojak View PostSi gumele sunt kormoran "de prima echipare", noi ca si cureaua aia de distributie, nu?
Originally posted by Kojak View PostTIne distributia inca 12 pana la 70k km, ca doar e de prim montaj.Last edited by abc; 2 March 2019, 09:38.
Comment
-
Mai in gluma, mai in serios, colegii au incercat sa iti recomande acelasi lucru: schimba kitul de distributie rola si cureaua)..e max 250 ron (piese de origine) si manopera pe la 170 ron la reprezentanta.
Nu merita sa te risti sa se rupa..pentru ca cei de la ITP nu au verificat si nu vor verifica vreodata distributia..
- Likes 1
Comment
-
Am cerut un schimb de distributie si curea accesorii, si mi-au facut in preprezentanta pretul total de 2090 lei, adica 500 manopera si 1590 piesele, inclus pompa de apa. Ce parere aveti?
Am citit de preturi (mult) mai mici ca al meu declarate ca mari. De al meu ce mai ziceti?
Masina e benzina cu 6,5 ani si 42000kmLogan laureat 1.2
Comment
-
Garantie pentru piesele de origine o asigura producatorul, prin magazinul de unde le-ai cumparat cu mentiunea ca acestea sa fie montate intr-un service agreat; servisul trebuie sa dea conform legii, garantie la manopera. Mentiunea aia se referea la faptul ca reprezentanta nu va fi implicata in anumite chestiuni ce tin de un defect al pieselor.
La toate piesele de origine dacia, mai putin la consumabile, primesti un certificat de garantie.Last edited by IancuMIC; 11 April 2019, 12:10.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View Post...
La toate piesele de origine dacia, mai putin la consumabile, primesti un certificat de garantie.
Comment
Comment