If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
............................ masina merge foarte bine si nu a fost forjata.
Stii ce poate face neschimbatul distributiei? Iti poate oferi surprize.
Daca se rupe, e o surpriza neplacuta, iar daca te tine inca x ani, o surpriza placuta. Ai curaj sa mai mergi inca un cu ea ca sa te convingi daca va fi o surpriza placuta sau una neplacuta?
Depinde numai de tine.
Bafta!
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
am schimbat distributia si pompa de apa. cureaua arata destul de bine-cred ca mai mergeam vreo 30.000km cel putin dar pompa de apa mi-a confirmat ipoteza legata de pierderea unei cantitati de aproximativ jumatate de litru de antigel pe an-era defecta chiar de la inceput. mentionez ca nu fortez prea tare masina dar circul zilnic cel putin 300-400km.preconizez la sfarsit de an 200.000km in bord. BAFTA!
voi ce parere aveti ? sa o schimb acum sau sa mai stau.. ?! masina a facut 5 ani in mai, insa are abia 34.000 km.. cam cat as mai merge? riscuri ceva daca mai stau asa?
eu am schimbat distributia la 67000 si am pus una origine dacia si la 19800 s a rupt.si mi a indoit 2 supape si erea mintata si in service autorizat am trimis o la astia la dacia sa vad ce raspuns imi dau macar contra valoarea kit ului sa aveti drumuri bune
am cateva neclaritati. ce inseamna arata ffffff bine? ce inseamna mai tinea? ce inseamna abuzare motor? exista formule pentru asa ceva, sau este doar parerea inginerilor si mecanicilor din noi?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment