If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am schimbat si eu distributia pe la 63 de mii, dar am pus un kit distributie klaxcar,avea curea dayco, acum am 70 de mii,dar am o nesiguranta in legatura cu kitul klaxcar......Am decat 7 mii cu ea dar as schimba-o din nou sa pun ceva mai bun... as vrea un sfat ceva 1.4 mpi
Sigurat mai tine si 50000 km (daca a fost si montat totul cum trebuie), doar ca in mintea ta s-a creat o temere care te obsedeaza, nasol sentimentu.
Cat ai dat pe kitu care-l ai acum?
a fost montata ok,de asta sunt sigur.Cu temerea ai dreptate ,mai ales ca dau in ea. o sa pun kitul original , dar nu acum.....de asta ma intreb oare cat mai tine. tu te ai referit sa pun kitul original acum, sau cand este nevoie de urmatorul schimb ..?
Am schimbat si eu distributia pe la 63 de mii, dar am pus un kit distributie klaxcar,avea curea dayco, acum am 70 de mii,dar am o nesiguranta in legatura cu kitul klaxcar......Am decat 7 mii cu ea dar as schimba-o din nou sa pun ceva mai bun... as vrea un sfat ceva 1.4 mpi
de ce sa o schimbi?eu am schimbat-o azi si mecanicul m-a sfatuit sa iau klaxcar data viitoare ca e la fel de buna ca cea ''de uzina''
nici eu nu stiu curele sa se fi rupt asa de'aiurea ... mai ales in mai putin de 60k de la montaj , daca e facut corect. indiferent de marca totusi au niste standarde de calitate...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment