Antigelul si lichidul de frana au fost schimbate.Legat de uleiul din cutie stiu ca nu se schimba , doar se verifica si completeaza daca e cazul.Merci de sfat
distributie logan
Collapse
X
-
Se schimba chiar daca multi o sa zica ca nu gasest nicaieri scris despre asa ceva. Nu te pun sa rasfoiesti tot topicul ca sa afli parerile pro si contra. Eu iti recomand sa-l dai jos, dar ce pui in loc indiferent de firma neaparat sa aiba norma 75w80. Daca ai pus altceva, la frig ai sanse mari sa tragi de schimbator ca sa intre in viteze. Recomand Elf NFJ/TRJ 75W80, pareri foarte bune despre el. Iti trebuie 3 litri (cam 90 de lei costa). Si cureaua de accesorii ar trebuie schimbata, impreuna cu rola intinzatoare, dar avand in vedere ca vei schimba si distributia si alte consumabile probabil o sa ai parte de o factura incarcata asa ca accesoriile le poti schimba mai incolo, dar nu trebuie uitate
Comment
-
Adica...nu inteleg la ce fel de poze te referi...sau mai exact ce te intereseaza..???????
Service autorizat dacia Nesty-Berceni...kit distributie,curea accesorii,un semering...si manopera binenteles....685.00ron...Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Comment
-
Originally posted by RaduS View PostAm un Logan 1.4 din iulie 2007 anul acesta face 4 ani dar masina are doar ~27000 km..este neaparat necesar sa schimb distributia anul acesta pentru ca am inteles la 60000 sau 4 ani ??
Multumesc !o/____\o
(i)
.........
Comment
Comment