distributie logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eventual si pompa.
    Dar pe langa kitul de distributie mai ai de schimbat kitul de accesorii. Sau macar cureaua.

Comment

• Am un logan 1.6 MPI din noiembrie 2005 si 32000Km si nu am schimbat distributia pana acuma. Ar trebui schimbata sau mai merge. Vreau sa imi spuneti si mie cum pot fi sigur ca kit-ul de distributie pe care il cumpar este de origine si care curele sunt mai bune?? ca am auzit ca si cele care ar fi de origine unele ar fi facute prin china, ucraina. Multumesc anticipat.

eu am schimbat distributia la 5 ani jumate si 40000 km si a fost in perfecta star fara cea mai mica urma de uzura sau crapatura

Comment

• un prieten m-a intrebat acelasi lucru pentru o jetta . La reprezentanta VW i-au cerut 2000 lei aproximativ (dar in realitate depaseste 2200) si nu stia pe unde sa fuga ...

sfatul meu e sa mergeti intr-un service bun , dar si acceptabil la pret si ei va fac monopera si va aduc si piese. asa aveti garantie la distributie. nu conteaza ce curea va pun...
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

• Originally posted by tica View Post
          Am un logan 1.6 MPI din noiembrie 2005 si 32000Km si nu am schimbat distributia pana acuma. ,..................eu am schimbat distributia la 5 ani jumate si 40000 km si a fost in perfecta star fara cea mai mica urma de uzura sau crapatura
          nu inteleg cum vine asta? ori ai schimbat ori nu ?
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• poate mai are omul inca unul de 1.6 ...

urmele de uzura pe curea nu prea se observa ... si chiar daca nu avea uzura riscai motorul pentru cateva sute de lei ?
            o/____\o
            (i)
            .........

Comment

• Originally posted by Tudor View Post
              nu inteleg cum vine asta? ori ai schimbat ori nu ?
              Partea cu loganu de 1.6 a fost scrisa de un coleg de forum MALIBU,eu am vrut sa ii raspund lui dar nu prea am stiut cum

Originally posted by Costi-bc View Post
              poate mai are omul inca unul de 1.6 ...

urmele de uzura pe curea nu prea se observa ... si chiar daca nu avea uzura riscai motorul pentru cateva sute de lei ?
              Da ai perfecta dreptate
              Last edited by tica; 29 May 2011, 12:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Mi am schimabt miercuri cureaua de distributie ,rola si cureaua de accesorii......pompa de apa era impecabila fara nici o urma de antigel curs ,orificiul de la pompa era curat .

Comment

• cati km aveai la bord si din ce an ai masina?
                  Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• eu ma tot bag in seama pe aici si pun intrebari despre distributie..ca nu prea am bani sa o schimb. ideea e ca masina are 65k km si nu prea ma opresc aici, iar distributia nu e schimbata. intrebarea mea e: voi cu cat ati trecut peste, cati km, ca inca nu imi permit sa dau 9 mil pe distributie 3 mil pe revizie 1 mil jumate pe rulment si vreo 2 sau cat mai costa franele. asa ca, ma gandeam sa fac distributia putin mai tz pentru ca masina nu a fost forjata, am mers usor cu ea (sper ca si asta are de-a face). risc mult sau...?

Comment

• Eu in noiembrie fac 6 ani cu masina si am 43200 de km si inca nu am schimbat distributia, poate la anul.

Comment

• Originally posted by andr3w View Post
                        eu ma tot bag in seama pe aici si pun intrebari despre distributie..ca nu prea am bani sa o schimb. ideea e ca masina are 65k km si nu prea ma opresc aici, iar distributia nu e schimbata. intrebarea mea e: voi cu cat ati trecut peste, cati km, ca inca nu imi permit sa dau 9 mil pe distributie 3 mil pe revizie 1 mil jumate pe rulment si vreo 2 sau cat mai costa franele. asa ca, ma gandeam sa fac distributia putin mai tz pentru ca masina nu a fost forjata, am mers usor cu ea (sper ca si asta are de-a face). risc mult sau...?
                        o curea e 50 de roni si manopera e 150 de roni =200 de ron costuri minime sa ai cat de cat siguranta cand mergi cu masina ( ca sa nu stai cu grija pentru psihicul tau)
                        +100 de roni o rola(optional) =300 de roni ce o fi asa de scump nu inteleg ...

Comment

• Schimbat distributie+curea accesorii in martie anu asta.
                          Piese+manopera=300 Ron.
                          Cureaua de accesorii prezenta mici crapaturi.
                          Piesele au fost schimbate la 55000 km si 5 ani vechime.
                          Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
                          My ride

Comment

• Originally posted by andr3w View Post
                            ...... risc mult sau...?
                            Da, risti. Sa repari motorul o sa te coste mult mai mult daca o sa se rupa cureaua.

Comment

• daca chiar n-ai bani si masina e absolut necesara poti sa megi pana pe la 80.000 km cu cureaua originala. am vazut loganuri si la 90.000 fara distributie shimbata. asta daca nu e alta solutie ... riscul e al tau si e mare .
                              o/____\o
                              (i)
                              .........

Comment

• Originally posted by Punk View Post
                                Schimbat distributie+curea accesorii in martie anu asta.
                                Piese+manopera=300 Ron.
                                Cureaua de accesorii prezenta mici crapaturi.
                                Piesele au fost schimbate la 55000 km si 5 ani vechime.
                                Mai stii ce marca erau cureaua,etc
                                Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google