Originally posted by Drogas
View Post
distributie logan
Collapse
X
-
Originally posted by einstein1984 View PostAsa e, insa praful e cu totul altul. Ce se depune intr-o zi pe o masina la noi se depune in Paris in 7 sau 8.
Dar totusi...eu cred ca e exagerat sa shimbi distributia la 60000.
Un alt exemplu la Audi A4 (B7) 2.0 tdi ca il are frate-meu, distributia se schimba la 120000 km...
M-am uitat la cureaua de accesorii, e Contitech.
Deci daca Audi din fabrica pune Conti, nu cred ca e o problema la Logan, asta asa ca idee.
Eu si acum regret ca am schimbat distributia pe la 73000 km (sau 76 nu mai stiu exact) si n-am mers pana la 90000 km, adica pana acum!
Oricum pana pe la 160000 km nici nu ma gandesc sa o mai schimb (doar daca Doamne fere sa nu intervina altceva).
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostPoate Opelul de care ne zici are distributia pe lant si nu pe curea.
Mai sa fie ... nu mai stiu nici ce vorbesc, 1.7 CDTI, 1.7 DTi, 1.9 CDTI, benzinarele de opel 1.6, 1.8, 2.0 .
NU vorbeam de fosta mea masina cu distributie pe lant formata din 2 lanturi scurte cu za dubla ...
Comment
-
Dati-mi va rog un service ieftin (si bun) pentru revizia de 120000 la Logan benzina+1.4+AC. Eu sunt din Buc dar ma si deplasez .... ;) Am gasit ceva la Calarasi dar poate ..... mai primesc si alte idei. Uleiul, filtrele (aer+ulei), kit-ul de distributie, placutele de frana si poate pompa de apa de unde-mi recomandati sa le iau. Cureaua Gates este buna?. Cu multumiri.Last edited by radulm; 12 June 2011, 17:17.
Comment
Comment