Marlanie...bani aruncati pe fereastra
distributie logan
Collapse
X
-
1150 lei? sa schimbi distributia? stai linistit nu te ajunge chiar atat. Kitul complet pt distributie schimbat de mine a costat asa: 130 lei rola, 60 de lei cureaua, 160 de lei pompa de apa. Total: 350 de lei la care mai adaugi costul curelei de accesorii care e undeva pe la 50 de lei, deci 400 de lei, maxim 500 de lei toata tevatura. Manopera depinde acum, mai mult de 2 ore n-ar trebui sa dureze sa schimbe distributia si cureaua de accesorii. La un pret mediu asa, cred ca te ajunge vreo 200 de lei manopera, mai mult n-ar trebui. Bineinteles, daca nu optezi pt reprezentanta si daca gasesti un service decent care sa faca treaba buna si sa nu te rupa la bani
Comment
-
Nu stiu cat o fi intreg kitul ala de accesorii, nu m-am interesat, dar ce-mi zici tu mi se pare mult prea mult, daca erai din piatra neamt, te ajutam s-o rezolvi ieftin si bine, dar asa eu te sfatuiesc sa te mai interesez, arunca o privire si pe site-ul baietilor de la daciashop si vb si cu ei poate iti fac o oferta mai buna.
Comment
-
ham04 la mine au costat asa piesele :Schimbat distributie anul trecut in noiembrie, defapt revizia la 60000 km ce cuprinde : kit distributie (curea+rola), curea transmisie 5 caneluri , rola intinzatoare transmisie, rola ghidaj transmisie , ulei+filtru ulei+filtru aer, bujii, opritor usa (pe garantie ), placute de frana fara pompa de apa pentru ca nu era cazul si nenea mecanicul a zis ca de regula o pompa de apa ar trebui sa tina 2 distributii (120000 km), total revizie 1147 lei cu tot cu reducere !Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !
Comment
Comment