Plasticele alea sunt intr-adevar scumpe (si eu a trebuit sa cumpar).
Cumpara elementu de inchidere de ''srl'' cu 25 lei si o sa-ti dai cu bripta-n oo...ti-o spun ca sunt patit.
Sau cumpara un proiector cu 30-50 lei si la fel pe pipi pe el ca e ORDINAR.
La fel si cu faru la juma de pret...daca ai noroc merge reglaju, daca nu...il fixezi cumva sa bata pe drum...cum am facut eu.
Sa zici ca la astea te mai risti (eu nu ma mai risc).
Dar pentru 50-60 lei diferenta te risti la un kit de distriutie ???
Eu pe kit am dat 214 lei la vremea respectiva din reprezentanta (cureaua si rola) pe net si pe la alte magazine am gasit intre 150-180 lei, unele aduse cica de baieti de la Pitesti...ma lesi...
Am facut fel si fel de configurari (curea si rola) la magazine si mai ieftin n-am gasit (daca vrei sa pui piese de calitate, nu zbarciuri !)
Sunt oameni patiti si aici pe forum cu kituri ''originale''.
PS: vezi la alte marci cat costa piesele astea si atunci fa o comparatie.
Nu te compara numai la buzunarul tau.
Cumpara elementu de inchidere de ''srl'' cu 25 lei si o sa-ti dai cu bripta-n oo...ti-o spun ca sunt patit.
Sau cumpara un proiector cu 30-50 lei si la fel pe pipi pe el ca e ORDINAR.
La fel si cu faru la juma de pret...daca ai noroc merge reglaju, daca nu...il fixezi cumva sa bata pe drum...cum am facut eu.
Sa zici ca la astea te mai risti (eu nu ma mai risc).
Dar pentru 50-60 lei diferenta te risti la un kit de distriutie ???
Eu pe kit am dat 214 lei la vremea respectiva din reprezentanta (cureaua si rola) pe net si pe la alte magazine am gasit intre 150-180 lei, unele aduse cica de baieti de la Pitesti...ma lesi...
Am facut fel si fel de configurari (curea si rola) la magazine si mai ieftin n-am gasit (daca vrei sa pui piese de calitate, nu zbarciuri !)
Sunt oameni patiti si aici pe forum cu kituri ''originale''.
PS: vezi la alte marci cat costa piesele astea si atunci fa o comparatie.
Nu te compara numai la buzunarul tau.
Comment