sa mor eu ?! arata-mi.. am fost si la norauto, ausburg... daca gasesti, gasesti bidonul cu cioc de rata care nu se mai fabrica de mult si care e f susceptibil de a fi contrafacut. s-a mai discutat asta pe topicul de uleiuri.
distributie logan
Collapse
X
-
Da, numai ca el vrea Edge 5w40 A3/B3 pt benzina, configuratorul de la Castrol pe ala il recomanda si pt motorul lui dci, desi Edge Turbo Diesel (care merge pus si in benzinare) e mai mult decat ok, are si aditivi speciali pt motoarele cu turbina...nu vad de ce nu ar face fata intr-un dci.
Comment
-
eu ii raspundeam colegului segane care a intrebat de castrol edge. si eu eram tentat intr-o vreme de cel din configurator. pentru moment sunt f multumit de elf evo, si asta incercam sa-i spun si lui. nesteptat de silentios in cazul unui diesel.
Comment
-
Originally posted by Winnie View PostAm schimbat cureaua de distributie la fix 4 ani, masina avand 22.000 km. La reprezentanta Dacia, Dacoserv, sunt foarte bune preturile. Nu vreau sa para reclama, dar m-am dus cu portofelul plin si am lasat nesperat de putini bani. Astfel:
1 x Inlocuire Curea distributie = 2.30 x 58.00 Lei = 165.42 Lei
1 x Col Antrenare distributie = 276.67 Lei
Total 442.09 Lei
La suma aceasta mi s-a facut o reducere de 3 x vechimea masinii = 3 x 4 ani = 12%. Pretul final a fost de 395 Lei.Last edited by 77sky; 23 June 2012, 08:52.
Comment
-
Originally posted by alexgame View PostAsa de putin?Eu am schimbat-o inainte de Paste la Apan Galati si m-a ajuns vreo 1100-1200 de ron cu tot cu pompa de apa.Masina e fara AC si 1.4 benzina.
Comment
-
Loganul meu are 144000 km.La 13700km am inlocuit cureaua de distributie si revizia de 15000, dar fara a inlocui vreo rola, pe garantie cu schimb semering si pinion distributie. La 80000km am inlocuit curelele de distributie si de accesorii, tot fara role si pompa de apa, iar acum ma pregatesc sa schimb kit distributie si kit accesorii, dar daca pompa nu a curs nu o voi inlocui. Asta pentru ca manopera este gratis(le schimb chiar eu), pompa de apa costa 220 lei originala, iar o curea de distributie costa 110 lei. Daca dupa inlocuire distributie nu va curge in urmatorii 30000km am tras un loz castigator daca nu asta este. Am intalnit si pompe cu 240000k care nu cursesera, dar si pompe care au curs la 30000km. Cum i-ti este norocul.
Pentru toti: daca in mers apar zgomote noi( suieraturi, scartiituri) nu mai asteptati , mergeti la un mecanic pt a nu avea neplaceri mai mari si mai costisitoare.
Comment
Comment