corect...dar poate sa iasa cu 400-500 lei mai ieftin daca ia piese din alta parte si face manopera in reprezentanta
distributie logan
Collapse
X
-
-
Originally posted by amitaf View Posteu am 16 valve sept 2008 si in carte scrie ca distributia se schimba la 90 000km,la fel scrie si la diesel
Pe Carnetul de intretinere din nov. 2008 scrie clar;pentru K4M, 80.000km sau 4 ani.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postdaca se rupe cureaua de accesorii in ture mari, poate sparge capacul de la distributie. se rupe cureaua de distributie si stim cu totii ce inseamna asta.
am vazut caz concret Megane 1 1.6 16v
deci ramai sau nu cu masina in drum ?o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Sunt multe variabile si e greu de prezis dinamica, luand in considerare cum se rupe cureaua, in ce moment se rupe, in ce pozitie, etc. Sunt cazuri cand s-au rupt curelele de accesorii fara antrenarea ruperii distributiei, deci e discutabil.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
mie mi-a sarit cureaua de accesorii ca se gripase rulmentul de la rola de intoarcere, noroc ca am fost f aproape de casa. daca nu acolo ramaneam
trebuia sa fi fost vreun culturist sa trag de volan. si nu sunt tocmai mic.
e jale daca te lasa servo...
eu am 56k si trei ani si ceva.
la primavara obligatoriu fac distributia. are dreptate mr.K. chiar fara km curelele se dul pe canicula si imghet..
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postau si pentru dci vreo oferta ?
Pachet Distributie si Pompa Apa DaciaLogan, Renault Megane 1.5 dCi Euro 3, Euro 4,Originale Dacia-Renault
Pachetul contine:
- Kit Distributie Dacia Logan 1.5 dCi ( rola + curea distributie ) producator Dacia - Renault
- Pompa Apa Dacia Logan 1.5 dCi producator Dacia - Renault
Componentele sunt originale Dacia-Renault identice cu echiparea de uzina.
AI PM....
Comment
-
Originally posted by alessandro View Postdaca se rupe cureaua de accesorii in ture mari, poate sparge capacul de la distributie. se rupe cureaua de distributie si stim cu totii ce inseamna asta.
am vazut caz concret Megane 1 1.6 16v
deci ramai sau nu cu masina in drum ?Originally posted by vitriol View PostNu ramai in drum chiar cand se rupe, mai mergi cativa km pana ramai fara baterie.Originally posted by Costi-bc View Postramai. caz concret pe 1.6 8v ... mi se poate spune si Dan PatituOriginally posted by B997NDL View Postmie mi-a sarit cureaua de accesorii ca se gripase rulmentul de la rola de intoarcere, noroc ca am fost f aproape de casa. daca nu acolo ramaneam
trebuia sa fi fost vreun culturist sa trag de volan. si nu sunt tocmai mic.
e jale daca te lasa servo...
eu am 56k si trei ani si ceva.
la primavara obligatoriu fac distributia. are dreptate mr.K. chiar fara km curelele se dul pe canicula si imghet..
Uite ca se poate gripa rulmentul unei role de la accesorii si la 56k, sau se poate rupe o curea de accesorii etc.
Celor care vor sa lase distributia sa moara de batranete, le sugerez sa aiba niste bani pe undeva ca rezerva, ca daunele nu vor fi mici in caz ca....
In rest, toata lumea putem da sfaturi, daca ne testam ideile pe bunul altuia (sau cu banii, cum fac brokerii pe bursa ).
Sfatul cel mai bun e al producatorului, si se afla in carnetul de intretinere. Ca nu sunt bani sau orice alt motiv, e cu totul altceva.
Cititi si patania colegului.
Ca poti ramane in drumm daca se rupe cureaua de accesorii.
Comment
-
Tin sa remintesc posesorilor de logan dci cu a.c. ca pompa de servo nu este actionata de cureaua de accesorii si eventuala rupere a acesteia nu are nicio treaba cu directia. E bine de stiut pentru "pataniile" viitoare ce vor fi povestite pe forum. Asa ca chestie![Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!
Comment
Comment