1,5 euro4,prima distributie facuta la 60.mii,in prezent 110.mii,in cartea scrie la 90mii,cum sa fac:socotesc peste 60mii plus 90mii si la 150mii urmatoarea distributie: sau 60mii plus 60mii.**pompa apa nu a fost schimbata la 60mii. STIMA.
distributie logan
Collapse
X
-
Originally posted by nelus78 View Post1,5 euro4,prima distributie facuta la 60.mii,in prezent 110.mii,in cartea scrie la 90mii,cum sa fac:socotesc peste 60mii plus 90mii si la 150mii urmatoarea distributie: sau 60mii plus 60mii.**pompa apa nu a fost schimbata la 60mii. STIMA.
Comment
-
Programul de inlocuire a distributiei este acelasi (şi nu numai), fie ca e primul sau al 2 lea schimb; că nu avem unii încredere în cele inlocuite ulterior echipării iniţiale, e alta poveste ce ţine de reticenţa în privinta unui montaj ca "in fabrică" şi posibile kit-uri dubioase.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by Octavian View PostIn carnet ce ti-au scris? Trebe sa fie ceva de genu "urmatoarea revizie distributie la x km"
Comment
-
Am un amic cu un dci 70 cp are 280.000 masina si face distributia la 90.000 si reviziile la 14/15 000.distributia e conti rola ina.
eu mi am schimbat o la 64.000 urmatoarea pe la 130.000.
Comment
-
Azi am schimbat si eu distributia la 44.500 km sau 5 ani, curea distributie gates, rola koyo si curea accesorii hutchinson.Operatinea a fost facuta in service dacia din Buzau, cu piese de origine, cost total cu discount cu tot 503 lei(factura), acum m-i s-a luat un pitic de pe creier.Cea veche arata impecabil, pompa de apa nu prezenta scurgeri.
Am intrebat daca nu se potriveste chitul de 1.6 mpi euro 5 la mine si mi-a zis mecanicul (cunostinta) ca difera pompa de apa la euro 5(mai mare) si automat difera si chitul,ca as fi pus de euro 5 cu rola intinzatoare automata.Last edited by burtosu; 8 May 2013, 12:52.KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate
Comment
-
-
distributia duce mai mult decat accesoriile , deci ca sa stai "fara pitici pe creier" si sa ai garantie le schimbi odata . in plus cea mai mare greseala e sa schimbi doar cureaua de accesorii (~70 lei) si nu tot kit-ul ( ~220 lei).o/____\o
(i)
.........
Comment
Comment