La o masina de 35000 km schimb si semeringul? Un coleg sa imi raspunda repede va rog.
distributie logan
Collapse
X
-
Originally posted by alessandro View PostAcum o luna mi s-a rupt cureaua de accesorii si a fisurat capacul de la distributie.
Daca ai ghinionul sa se rupa si sa treaca cureaua prin acel capac e nasol.
Sent from my GT-B5330 using Forum Runner
Eu am 100 k km cu kitul original de accesorii, cand am facut distributia cureaua de accesorii era in stare foarte buna si am zis s-o mai las, si am tot lasat-o .
Comment
-
Daca se rupe cureaua de accesorii sau se sparge rola in mers nu mai ai nici servodirectie si nici nu-ti mai incarca acumulatorul[pe curea se afla si pompa de servo cat si alternatorul],ceea ce a cam urat cand nu esti pe langa un service apropiat.Am facut o verificare si acumulatorul fara incarcare tine cam 25 Km.
Comment
-
Vreau sa va arat o distributie de logan 1.4 schimbata la 6 ani insa avea numai 16.000 KM.
Dupa cum arata eu zic ca mai mergea cel putin 1 an fara probleme.
Comment
-
Originally posted by iulius s.p. View PostDaca se rupe cureaua de accesorii sau se sparge rola in mers nu mai ai nici servodirectie si nici nu-ti mai incarca acumulatorul[pe curea se afla si pompa de servo cat si alternatorul],ceea ce a cam urat cand nu esti pe langa un service apropiat.Am facut o verificare si acumulatorul fara incarcare tine cam 25 Km.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
sa schimb distributia?
Buna
Am un logan laureat 1,4 din 2005,merge impecabil nu i-am schimbat nimic pana acum,baterie,bujii,baterie telecomanda de 8 ani de zile
Am 57000 de km ce sa fac sa schimb didtributia? nu am pierderi de ulei,de antigel totul merge perfect,nu suieraturi,nimic,nimic?
Comment
Comment