A mea a crapat pe la 50.000 km, in ~5 ani.
distributie logan
Collapse
X
-
Când am schimbat prima dată distribuția la 61000km/5ani și odată cu asta și pompa originală, deși erau semne de scurgere pe la axul pompei, pierderile de lichid de răcire erau practic neglijabile. Dacă nici noua pompă Hepu nu se va dovedi a fi măcar la fel de fiabilă ca cea din fabrică, data viitoare o să trec pe pompa de origine.Last edited by ibuzescu; 17 October 2013, 23:16.sigpic
Comment
-
Fiind luată de pe daciashp sper să nu. Şi pentru că tot ai ridicat problema asta, trebuie să spun că aceeaşi pompă în exact acelaşi ambalaj, cu aceleaşi etichete şi inscripţionată la fel cu Germany, am văzut-o ulterior mai ieftin pe M-ţii Carpaţi.sigpic
Comment
-
@FAN LOGAN, la banii astia (950lei) in mod sigur nu e inclusa si pompa de apa.
Vorbim de reprezentante unde (doar) pompa de apa de origine variaza intre 320lei si 360lei.
Da' poate vb. prostii, ia legatura cu ei si cere-le un deviz estimativ defalcat pe fiecare piesa si operatiune in parte. Asa de face, ca sa stii cum sa (nu) arunci cu banii.
Comment
-
Bun asa...euro scade si astia tot salta preturile la repere.
Io cand am schimbat-o in primavara (aprilie a.c.) tot la o reprezentanta in Buc. costa 320lei (sper sa nu ma insel)
Foarte corect ce ti-au spus referitor la inlocuirea sau nu a pompei de apa. La fata locului o sa primesti verdictu'.
Comment
-
Originally posted by FAN LOGAN View PostIntr-adevar pompa de apa nu este inclusa mi sa spus ca daca la demontarea distributiei ea curge trebuie schimbata dar daca nu curge nu necesita schimbarea.
Am intrebat si de pret iar la ei costa 400 lei pompa..
Comment
Comment