distributie logan
Collapse
X
-
Originally posted by maurice2001 View Postanul trecut in noiembrie cand am fost la revizie la reprezentanta dacia era o oferta de schimbat distributia la 1,4 la 290 lei material+manopera.cum de garajistii le schimba mai scump,nu pricep?
Vezi mai intai ce inseamna distributie completa la un 1.4.
Comment
-
Originally posted by amitaf View PostMotor 1.6 16 valve,kit distributie gates,curea accesorii gates,pompa de apa hepo,completat nivele lichide plus manopera,1000 lei,e bine?
Comment
-
ce preturi )
eu am schimbat distributie( rola,curea, pompa apa ) + antigel + pivot dreapta + bucse bara strabilizatoare + filtru aer = 900 lei cu tot cu manopera.." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Astea sunt preturile, scump, nescump.
880 lei distibutie completa pe pi@@@@@.ro cu tot cu pompa,eu am schimbat distributie( rola,curea, pompa apa )
Pai numai kitul de accesorii e peste 300 de lei.
Comment
-
eu am schimbat in primavara urmatoarele :
kit distributie SKF (curea branduita de ei) - 180 lei (cumparat de la augsburg pentru siguranta somnului de noapte)
pompa apa hepu - 150 lei
kit accesorii complet, de origine - 200 lei
manopera total - 150 lei
antigel roz - 60 lei
total 740 lei, super afacere
in reprezentata ajungea la un 1300 leiDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Eu pun urmatoarea intrebare ...Cam cat ar trebuie sa dureze un schimb de distributie complet + role/curele accesori pt un benzinar ?
Pun intrebarea asta pt ca am observat ca multe service-uri incarca nejustificat de multe ore la manopera...numai ca sa ia mai multi bani.
Cat cat ar fi timpul correct pt schimb kit distributie + kit accesori ?sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
kit accesorii complet, de origine - 200 lei
Pun intrebarea asta pt ca am observat ca multe service-uri incarca nejustificat de multe ore la manopera...numai ca sa ia mai multi bani.
Atat ti se factureaza.Last edited by mr.K; 28 October 2013, 11:54.
Comment
-
Originally posted by prometheus View PostEu pun urmatoarea intrebare ...Cam cat ar trebuie sa dureze un schimb de distributie complet + role/curele accesori pt un benzinar ?
Cat cat ar fi timpul correct pt schimb kit distributie + kit accesori ?
@mr.K - initial nu cumparasem kitul de accesorii, dar cand a demontat cureaua era crapata si rola avea joc, galetul era in regula, dar la oferta asta de pret am schimbat fara sa stau pe ganduri, ce mi-a placut - cureaua de accesorii de origine vine pe producator hutchinson, la fel ca cea de prim montajDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostVoi faceti deosebirea intre distributie completa si pe bucatele?
.
@
prometheus- in jur de 2 ore, depinde cat de lenes e mecanicul" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by is40gan View PostNu e scump ,e foarte scump!
Originally posted by Tudor View Postse zice ca e obligatoriu sa schimbi si pompa de apa cand schimbi distributia
Daca schimbi distributia la peste 90 k, atunci e logic sa schimbi si pompa.
Eu am facut distributia la 54.000; trebuia sa schimb fara motiv pompa? Intre timp ma apropii de 70.000.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment