Se mai aude ceva de vestita promotie la piese si manopera, amintita de @B997NDL ? Pe site nu am vazut nimic.
distributie logan
Collapse
X
-
@Cristyano
n-ai citit ce a zis Ampt ? a inceput de pe 16. da-i un pm si intreaba-l.
dar vad ca au mai umblat la procente jegosii. pentru cele pana in 4 ani a ramas reducerea de 15% dar, pentru cele cu patru ani si peste, de la 30% au scazut reducerea la 25%.
Comment
-
Sincer, nu am vazut ce a zis Ampt. O sa ma duc maine in reprezentanta sa imi faca un pret sa vad daca o schimb sau mai astept. Multumesc ionut27 si NDL
Piese din targ sau de la diversi useri ( tocmai ce am citit de unu Alman Catalin din Pitesti, care da tepe peste tepe cu distributii si alte piese) nu o sa cumpar. Cel mai probabil daca nu imi convine in reprezentanta, o sa cumpar de la daciashop si manopera la ei sau de la vreun service auto cat de cat cu vechime din Ploiesti.Last edited by Cristyano; 16 June 2014, 21:25.
Comment
-
Originally posted by ionut27 View PostDimineata la 8.30 am sunat la Dacoserv Militari sa imi fac programare. Am gasit liber, astfel ca la 9.30 eram la ei.
Comment
-
Originally posted by dominum View PostSalutare.
Astazi am schimbat urmatoarele la loganul meu, care are 46000km :
1. Kit distributie (curea gates+rola koyo) - 125 Ron;
2. Pompa apa de origine - 150 Ron; *
3. Antigel 3L +3L apa distilata - 63 Ron;
4. Curea servo origine (AC) - 41 Ron;
5. Bujii origine - 60 Ron;
6. Filtru ulei origine - 20 Ron;
7. Filtru aer - 30 Ron;
8. Ulei elf sxr 5w40 - 105 Ron;
9. Manopera - 150 Ron + garantie lucrare;
Total : 744 Ron
* pompa de apa veche este ca noua, nu are calcar, era totul in regula.o/____\o
(i)
.........
Comment
-
Originally posted by Ampt View PostLa cum bate vântul prin Service şi din discuţiile avute cu mecanicii care îmi confirmau faptul că au din ce în ce mai puţini clienţi, pe viitor stai liniştit că nici nu mai ai nevoie de programare, te poţi duce direct întrucât găseşti liber în permanenţă.
Comment
-
Declaratie de conformitate ai vrut sa zici, probabil. Aia nu tine loc de garantie, ci doar iti certifica faptul ca ti-au vandut ce ai cerut si nu, de exemplu vreun, kit de dci.
Bonul fiscal nu tine loc de garantie, e un simplu document de achizitie/decontare, prevazut de lege.
Concret, scrie undeva daca si cat timp ai garantie la piesele cumparate, in conditiile in care, bineinteles, se monteaza intr-un service autorizat?Last edited by mr.K; 17 June 2014, 10:01.
Comment
-
Asa este, este declaratie de conformitate. Pe spate este precizata garantia pentru aceste piese si modul de utilizare. Este normal ca service-ul care iti monteaza piesele sa iti acorde garantie si nu magazinul. Cand cumparati asigurati-va de data de fabricatie a celor piese, mai ales la curele.House is in the house
Comment
Comment