distributie logan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by alessandro View Post
    Pentru cei interesati de fluieratul distributiei.
    Daca-mi este permis, fluieratul ala era la pornire sau tot timpul? Am citit postarile ulterioare si nu am gasit informatia asta. Eu am o problema la pornire si am schimbat accesoriile, crezand ca alea or fi, tot asa face.

    Comment


    • Originally posted by IancuMIC View Post
      Haideti sa nu exageram cu "cazul alessandro", pentru ca nu e cazul; mie nici acum nu-mi sunt clare imprejurarile, da'nu e asta important. Sa fim totusi decenti si mai ales impartiali in aprecieri.
      Cati useri s-au plans dupa inlocuirea distributiei in reprezentanta?
      Ai perfecta dreptate ca nu sa plans nimeni dar la fel de bine nu a scris nimeni de distributie rupta schimbata la colt de strada,ca sa zicem asa.Fiecare face dupa buzunar.Zicea cineva ca da 4-500 in plus ca sa schimbe la reprezentanta.Cu banii astia o mai faci o data.Omul da banii ca-i are ca altfel nu mai spunea,dar nu toti sunt la fel de fericiti ca el.Cazul lui alessandro este unul clar de abureala din partea reprezentantei la care a schimbat.Sunt sigur ca daca facea lucrarea la un no name macar ar fi avut bunul simt sa nu-i ia bani la manopera daca demonta distributia si gaseau probleme mai ales ca nu trecusera decat 4 luni de la eferctuarea lucrarii.Neseriosi ce mai calea-valea.

      Comment


      • Logan Kiss 1.4 ( 11.2007) . Am sapte ani si 57000 km. Inca nu am schimbat distributia. Intrebarea mea catre voi este : schimb doar rola si cureaua ? Sau tot ,inclusiv pompa de apa si accesorii?

        Comment


        • Accesorii da, de multe ori cureaua de acolo arata mai uzată ca cea a distribuției. Pompa de apă nu, doar dacă are urme că ar fi curs.

          Comment


          • La accesorii schimba doar cureaua.

            Comment


            • Va salut!, Detin logan 1.4 si am fost azi sa schimb distributia la automarcus grup langa cora pantelimon. Dupa ce am plecat si s-a incalzit motorul a inceput sa se auda un huruit la decelerare. Din cate zice google-ul ar fi cureaua prea stransa. O sa ma duc inapoi cu ea dar din cate am inteles o data ce a fost pusa prea stransa cureaua este compromisa si ar trebui alta noua.Voi ce credeti?

              Comment


              • Sal am schimbat distributia si pompa de apa si nu am mai luat pompa de apa originala am luat KLAXCAR si nu avea paletii la pompa ca cei din fabrica erau mai mici sa cauzeze ceva la motor ???? Dupa ce am montat pompa noua am observat ca se incalzeste mai repede motoru aveti ideie ce sa fie sau poate mi se pare

                ??????????????
                Last edited by manujupanu; 12 January 2015, 08:56. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • Doar pompa e Klaxcar sau si distributia?Am schimbat o distributie Klaxcar la cineva(este si ultima) si nu mi-a inspirat deloc incredere.Cureaua era foarte dura si nu avea semne pe ea iar rola intinzatoare mergea de parca abia o demontasem.Una peste alta Klaxcar are piese ieftine si de slaba calitate.

                  Comment


                  • daca paletele de la pompa sunt mai mici-> fluxul/debitul lichidului de racire va fi mai mic-> motorul tinde sa se incalzeasca mai repede si poate ca la vara sa se si supraincalzeasca, pompa ne-asigurand debitul necesar pentru o racire optima

                    Comment


                    • Originally posted by Khaymera View Post
                      O sa ma duc inapoi cu ea dar din cate am inteles o data ce a fost pusa prea stransa cureaua este compromisa si ar trebui alta noua.
                      Te-ai mai dus până la urmă peste ei? Dacă răspunsul este afirmativ, ne poţi spune ce ai rezolvat?

                      Comment


                      • doar pompa e KLAXCAR cureaua si role sunt originale din reprezentanta dacia nu facaturi de magazin dar observ ca se incalzeste apa cam repede nu stiu ce sa zic la vara dar ma tot gandsc sa o schimb la vara cu una Airtex sau cu una originala din reprezentanta aia originala e 350ron si airtex 125ron

                        Astea 2 specificate au paletii la pompa la fel ca aia care am dato jos de pe masina adica cea din fabrica
                        Last edited by manujupanu; 12 January 2015, 21:06. Reason: Automerged Doublepost

                        Comment


                        • Mai bine o lasai pe aia veche decat sa pui Klaxcar , fac niste piese foarte proaste , de fapt au aparut altele si mai si : Breckner ... recomand Graf (italiene) pentru buget redus, udeva putin peste 100 lei ,
                          Pain brings out the truth in us all...
                          ...how much truth can you stand?

                          Comment


                          • De la Breckner am cumparat eu radiator de AC (vreo 230 de Lei) si functioneaza bine-merci de aproape 1 an. Sper sa o tina tot asa!
                            Totusi, recunosc, daca as fi avut bani, as fi luat ceva mai bun.
                            Cand am schimbat-o distributia, am platit 160 de Lei pe curea si rola. Manopera a fost gratis, proprietarul atelierului find o ruda. Piesele erau intr-o cutie pe care scria Dacia si el zicea ca-s de uzina, aduse de la Pitesti. Daca asa o fi sau nu, nu stiu. Important e sa functioneze corect.
                            Last edited by MARIVS; 12 January 2015, 21:32.
                            MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

                            Comment


                            • Originally posted by manujupanu View Post
                              doar pompa e KLAXCAR cureaua si role sunt originale din reprezentanta dacia nu facaturi de magazin dar observ ca se incalzeste apa cam repede nu stiu ce sa zic la vara dar ma tot gandsc sa o schimb la vara cu una Airtex sau cu una originala din reprezentanta aia originala e 350ron si airtex 125ron

                              Astea 2 specificate au paletii la pompa la fel ca aia care am dato jos de pe masina adica cea din fabrica
                              Pompa de apa originala costa 160 dar e adevarat ca nu la reprezentanta care face hotie cu acte in regula.Apropos,distributia originala tot atat costa.Nu stiu de unde ideea cu facaturi la magazin.Asta e o poveste spusa de cei care vand produse ieftine la preturi mari.

                              Comment


                              • esti tu asa sigur ca-s toate originale? Eu am vazut facaturi in cutie de origine la magazin si am vazut si facaturi in cutii de origine pe site-uri online celebre (cea cu online-ul a fost pe seat, nu pe logan) Sti care a fost raspunsul magazinului online? Daca piesa nu e montata in reprezentanta marcii respective, seat in cazul de fata, atunci nu aveti garantie! Adica iti cumperi piese la jumatate de pret sau chiar o treime , dar trebuie sa le montezi la reprezentanta ca sa ai garantie! Adica mai romaneste: ce iei pe mere dai pe pere! sa umblii prin tribunale pentru cateva sute de lei cu o firma ce-si are sediul intr-un beci ascunsa de tot ce inseamna respect si raspundere? Cine vrea liniste , cel putin la distributie, alege un service ca lumea sau chiar o reprezentanta! Ca sti cum e? In caz de ceva probleme magazinul da vina pe service si service-ul da vina pe piesele aduse de tine. Si alergi de la unul la altul si in final platesti din nou lucrarea plus daunele produse!
                                Pain brings out the truth in us all...
                                ...how much truth can you stand?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google