If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca este pompa de prima echipare eu te sfatuiesc sa o schimbi.
Pretul intradevar este cam piperat , mai cauta ca sunt destule service-uri bune care nu te ard la manopera.
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Salutare,
Am trimis pe email acum cateva zile,la Dacoserv Salaj si la Meridian Sud.... .....preturi pa masura nesimtirii intre 1000 si 1100lei ,asta ca este
Ptr. kit accesorii, kit distributie si pompa de apa (piese + manopera), pretu' NU mi se pare mare deloc, ptr. o reprezentanta.
Io am dat in 2013, intre 1600-1700lei pe aceasi treaba, la serus...cum suna?
exact, pai ce mi-e 900, ce mi-e 1000, sa zicem, pretul comunicat de aia e bun.
ce dracu, unii vor sa faca o distributie + accesorii + pompa de apa cu pretul unui schimb de ulei + filtre + bujii?
nea gimi, mergi la viorel, pe luica, te rezolva cap-coada in 500lei.
Pachet Distributie Complet Logan 1.4, 1.6 MPI cu A.C Cu Servo
7701477024
7701478018
7701477517
Mai dai 250-300 (maxim) pe manopera si aia e...iesi cum zice mr.K, la maxim 850-900lei cu totu'.
Mai ieftin de atat, doar daca scoti manopera moca sau p-o bere
Last edited by Kojak; 25 February 2015, 11:26.
Reason: Automerged Doublepost
acum 4 ani am dat 900 lei la dacoserv salaj,piata a explodat de atunci de piese chiar daca aftermarket ...cred ca unele care nu sunt ''de origine sunt mai de calitate ...problema este ca daca nu pui cu piesele lor in caz de ceva nasol o s-o dea cotita de la unul la altul
Ptr. kit accesorii, kit distributie si pompa de apa (piese + manopera), pretu' NU mi se pare mare deloc, ptr. o reprezentanta.
Io am dat in 2013, intre 1600-1700lei pe aceasi treaba, la serus...cum suna?
ma ia tremuratul cand aud asa ceva...eu cred ca ti-a planat si chiuloasa si tu nu stii
Last edited by gimi sandu; 25 February 2015, 11:51.
Reason: Automerged Doublepost
cand vad la cat timp schimba taximetristii piesele...incep sa prind curaj...cred ca pompa de apa o s-o mai las,oricum cred ca o sa mai astept 1-2k pana o sa schimb distributia
nu mai sunt originale dar pisele sunt''de origine''montate la dacoserv...i-a dat in nas si cu binecunoscutul spray de curatare pe care-l baga pe gat la toti targovetii
.................Am 120 000km la bord iar primul schimb de distributie l-am facut pe la 62 000km.Ma gandesc sa nu schimb pompa de apa acum,voi ce parere aveti.
Parerea mea e sa stai locului macar(!!) mai vreo 20000 km. Cheltuie banii pe altceva, nu-ti bate mintea acum pe distributie pt ca e prea devreme.
Cand ai si tu rulati vreo 85-90000 km te bagi la schimb complet!
Adica pe langa kit-ul de distributie, mai iei pompa de apa si kit-ul de accesorii complet (curea accesorii + rolele), adica undeva la 550-600 rON piesele.
Manopera e undeva la 250-300 RON in reprezentanta pt toate astea.
Deci in momenetul de fata 900-1000 RON ar fi ok la ofertele primite (daca intra si kit-ul de accesorii complet!).
Dar momentan...bucura-te daca ai banii, muta-ti gandul in alta parte, nu fa acum revizia la distributie, vor fi bani cheltuiti mult prea devreme.
Adica asa as vedea eu la masina mea.
PS: eu prima revizie la distributie am facut-o undeva la 75000 km, si acum imi pare rau ca n-am lasat-o macar pana pd la 80-85000 km...
Motoru mergea "ceas" , am verificat amanuntit cureaua si rola cand le-am schimbat (nu am schimbat si pompa de apa) erau brici...rola avea joc minim (aproape ca cea noua) cureaua nu avea urme de uzura.
Ani vechime la schimb distributie: 3,5-4 ani.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment