@vitriol, la anpc te întreabă dacă ai făcut o reclamație la comerciant și ești obligat sa prezinți un număr de identificare. Acu câțiva ani, prietenei (actuala sotie) i s-au stricat niște ghetuțe, având garanție la ele 30 de zile. Ne-am dus la ei și ne-au refuzat. Am făcut reclamație la anpc și ne-au trimis din nou la vânzător sa ne dea un PV ca refuza înlocuirea. Ne-am dus cu scrisoarea de la ANPC și de frica controlului, vânzătoarea a cedat și ne-a dat banii înapoi. Când am reclamat dacia la ANPC, prima data m-au întrebat dacă am reclamat în service și le-am dat numărul de înregistrare. În cazul produselor alimentare, poți face reclamație direct la ei.
În toamna trebuie sa fac distribuția la motor. Ma gândeam sa merg în reprezentanta în Alexandria, sa nu mai am apoi dureri de cap sau sa cumpăr kitul (curea de distributie/accesorii/alternator și role intinzatoare) separat?
În toamna trebuie sa fac distribuția la motor. Ma gândeam sa merg în reprezentanta în Alexandria, sa nu mai am apoi dureri de cap sau sa cumpăr kitul (curea de distributie/accesorii/alternator și role intinzatoare) separat?
Comment