am vazut si eu la masina lu cumnatimiu...am ramas masca...1.4 benzina...curele si galeti la 90000 sau 4 ani
distributie logan
Collapse
X
-
Originally posted by mumus View Postam vazut si eu la masina lu cumnatimiu...am ramas masca...1.4 benzina...curele si galeti la 90000 sau 4 aniIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
da .e din 2009....si ce am mai vazut interesant..la mine la 2006 zice clar sa schimb antigelul la 3 ani..la el nici macar nu mai pomeneste de antigelUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
E marketingul Dacia-Renou )))....sincer, chiar m-am mirat la inceput ca se schimba distributia la benzinare asa devreme. Aia nu are voie sa se rupa pana in 120.000 km daca nu sunt defecte de fabricatie. La 90.000 mi se pare un interval mai corect.
La Matiz se schimba la 90.000, la Hyundai la 90.000, Audi 90.000, Peugeot 90.000, etc.Last edited by darksid3; 26 October 2009, 14:32.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Da, la Matiz se schimba la 90000 km, dar e indicat(foarte) sa se schimbe mai devreme, scuze de offtopic.
PS: cunosc destule Loganuri dci (de taxi) care au schimbat distributia (desi cartea zice 60k) la 75-80000 km.
Pe Tavi cred ca o sa-l prinda la schimbat de distributie la vreo 63-65000 km...ca n-are bani
Comment
-
Cureaua de distributie "made by Renault" arata dupa 60.000km impecabil! La prima vedere pare capabila de inca 60.000 km. Eu am vazut cum arata si cureua originala si cureaua de la turci! Decat sa schimbati cureaua originala cu una de la turci mai bine o lasati pe aia din fabrica.... am vazut kit de la turci care da ulei pe la rulmentul de intindere dupa 6 ore de utilizare! Eu cand o sa schimb distributia o sa pun numai piese by "renault", asa a facut si pritenul meu dupa ce a cumparat "tiganeala" si a chieltuit mai mult!
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostEu am sa schimb distributia dupa 70.000 km...daca se rupe pana atunci va anunt )))sigpic
Comment
Comment