Problema La Butuc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema La Butuc

Salut,am fost la mare in urma cu cateva zile si mi-a fost sparta masina.Am gasit-o intr-o dimineata in fata hotelului cu usa putin deschisa si butucul de la usa era iesit in afara.In masina nu mai era casetofonul si stickul de la el,iar pe scaun erau actele masini din torpedou(umblat prin ele). Problema nu e de casetofon(nu era foarte performant), problema este ca nu o mai pot incuia-descuia din exterior(nu am alarma) si ca in zona butucului este putin indoita tabla.

Pot indrepta tabla? Si cu butucul il pot repara sa nu fie nevoie sa am alta chieie pentru el? Multumesc anticipat!

Nu se repara butucul iar tabla.... Greu

Comment

Daca erai din bucuresti il puteai repara aici . Eu tot la baiatul asta l-am reparat si merge ca unul nou si in ziua de azi .

Comment

Butucul nu se repara se inlocuieste.
        (este foarte probabil sa nu poata fi reparat,
        daca totusi exista posibilitatea de a fi reparat aceasta operatie nu o face oricine - e greu de gasit persoana potrivita,
        avand in vedere dificultatea operatiei pretul este pe masura - probabil aproximativ cat un butuc nou,
        oricat de bine ar fi reparat nu se poate compara cu unul nou)

Corect este sa-l faci pe comanda ca sa poti folosi cheile originale. Singurul dezavantaj este ca dureaza pana se face si posibil sa fie putin mai scump. Cand cumperi un butuc - pentru usa - (indiferent ca este adus pe comanda sau nu) primesti si o cheie dar la care nu se poate monta cip.

Referitor la tabla ondulata de langa butuc, trebuie indreptata si vopsit tot elementul, in cazul de fata usa. (nu se vopseste partial)

La mine in anul 2008 comanda pentru butuc a avut termen 30 de zile.
        Am fost la IPSO Bucuresti - Otopeni. M-au sunat cu cateva zile mai devreme sa ma cheme deoarece venise piesa.
        Reparatia a avut termen 7 zile. Dar, tot asa, m-au sunat mai devreme pentru ca era gata si se facuse si confirmarea de plata.

Am avut asigurare casco - nu m-a interesat pretul la piese+manopera.

observatie:
        In cazul meu butucul a ramas functional dupa efractie dar se vedea ca a fost fortat.
        Nu mi s-a furat nimic din masina, nu aveam aparat de radio iar torpedoul era aproape gol (cartea masinii, o agenda nefolosita si un pix).
        Impresia mea este ca au vrut sa fure masina sau au spart-o asa "de control".
        S-au poate ca au vrut sa fure roata de rezerva si au crezut ca se descuie si portbagajul de la inchiderea centralizata.
        La mine portbagajul se deschide numai cu cheia si are buton pe care se apasa (ma gandesc ca poate butucul acela care se apasa se sparge mai greu decat butucul ingropat de la usi si din acest motiv hotii nu au atacat direct portbagajul).
        Last edited by abc; 5 August 2014, 09:06.

Comment

Abc cum ai facut sa se deschida doar cu cheia portbagajul? Din ce an ai loganul al meu e 2007 din cel cu cioc la butonul de deschidere! Merge anulata deschiderea de la buton din interior?

Comment

Eventual se poate face schims cu butucul de la cealalta usa, iar cheia noului butuc o lasi acasa sau prin masina/portbagaj).

"Abc cum ai facut sa se deschida doar cu cheia portbagajul? Din ce an ai loganul al meu e 2007 din cel cu cioc la butonul de deschidere! Merge anulata deschiderea de la buton din interior? "

Ca sa deschizi numai cu cheia, scoti firele de la actuatorul din portbagaj.
            ex:
            Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km)
            Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km)

Comment

Originally posted by ZFMFLORIN View Post

Ca sa deschizi numai cu cheia, scoti firele de la actuatorul din portbagaj.
              Si ca sa nu stai sa scoti firele si sa deschizi mereu din cheie portbagajul, inseriezi un mic intrerupator pe unul dintre fire, iar intrerupatorul il pui pe unde vrei tu in masina.

Cat despre butuc,,VEZI AICI,,ce poti face.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google