Dupa 7 ani a venit timpul sa schimb tobele la masina. Motivele au fost mai multe, masina nu prea mai avea zvac (desi are 47.000 km), a devenit mai zgomotoasa pentru habitaclu, tremura in relanti, la finala are acel pocnit pentru ca ies altfel gazele evacuate cu sitele duse.
Am fost la reprezentanta si mi s-a recomandat sa le schimb toate, de la motor si pana la final, 3 bucati, in total 2300 lei prima, 1200 lei intermediara si finala, 150 manopera si accesorii. Mi se pare prea mult pentru niste tevi, de ce nu as schimba doar intermediara si finala? N-am problema cu catalizatorul, cand se loveste in el nu se aud zanganituri in interior.
Pretul vi se pare corect? Ce ati schimbat la masina ca intretinere?
Am fost la reprezentanta si mi s-a recomandat sa le schimb toate, de la motor si pana la final, 3 bucati, in total 2300 lei prima, 1200 lei intermediara si finala, 150 manopera si accesorii. Mi se pare prea mult pentru niste tevi, de ce nu as schimba doar intermediara si finala? N-am problema cu catalizatorul, cand se loveste in el nu se aud zanganituri in interior.
Pretul vi se pare corect? Ce ati schimbat la masina ca intretinere?
Comment