Caroseria Afectata De Grindina.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caroseria Afectata De Grindina.

SALUTARE !
    Grindina de acum 2 luni mi-a deformat toata "tablaria". Masina o am de 6 luni, este in garantie, deci teoretic ar trebui sa o duc la reparat la un service DACIA. Dar despre service-urile din Brasov, ASV si Sicaro, am auzit tot felul de "povesti nemuritoare" care m-au cam pus pe ganduri.
    Am fost la politie si la CASCO, am toate hartiile necesare, dar nu stiu unde sa o duc. Ma poate ajuta cineva cu vreo idee,va rog?
    Si inca ceva: unii mi-au spus sa nu o duc acum pentru ca vopseaua este inca proaspata, altii mi-au spus sa o fac cat mai repede pentru a nu se vedea diferente mari de culoare. Cum ar fi mai bine?
    VA MULTUMESC MULT !

Cei cu al 2lea sfat
    aia cu vopseaua e proaspata sa io zicu lu mutu are 6luni

sigpic

Comment

Cauta prin Brasov poate gasesti un service cu aparat cu ventuze, ca sa nu mai indrepte ei tabla.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Subscriu la parerea lui Sony si adaug ca eu am fost de 3 ori la asv si mi-a placut de ei (o data am facut o reparatie pe casco si nu se vede diferenta de culoare, nimic, a iesit super)
        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Ba frate eu am si un papuc batut de soarta adica grindina cat nuca si asa batut ca zici ca am fost in Irak cu el si asa a ramas adica nu se poate face nimic.La loganul meu ca e pe leasing din cate am citit pe casco nu se face nimic asa ca ....Poate e numai la mine.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

acum 2 ani am patit.o si eu...aveam masina trasa tot langa un logan...aia 2004 , a mea 2005. subliniez ca el nu a avut nimic pe masina..in schimb eu am 4 gropite..una pe capota, 2 plafon si una pe capota..care este explicatia?tabla subtiata an de an?am fost peste tot la service si nu m ajutat nimeni
            TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

tu ai avut ghinionul sa pice grindina mai mare pe a ta
              sigpic

Comment

Si mie mi-a prins-o "piatra" in timisoara asta vara - cei din tm stiu - si ii numa puncte!
                cu ventuzi nu o sa merga deoarece is prea mici deformarile, ventuza merge une ii suprafata mai mare. Exista un alt fel de dispozitiv, dar necesita revopsire. Asta e deocamdata ramane asa.
                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

bogdan...erau 3 metri intre ele....eu zic ca au subtiat la uzina tabla in fiecare an...eu am de 0.7 mm...am inteles ca cele din 2008 au tabla de 0.5 mm..inadmisibil..
                  TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

@alin_77 da ai voie sa te duci cu asigurarea CASCO unde vrei tu? Nu au ei service-ul lor?

Comment

Cand ploua cu grindina de ce nu puneti si voi o patura pe masina?E mult mai simplu asa decat sa umblii apoi pe la service.Parerea mea
                      sigpic
                      TM 01 DEO

Comment

In mod normal, ar trebui sa se mearga la CASCO pentru asa ceva. Deformatiile se pot scoate cu ajutorul unei tije metalice. Se introduce tija prin cheson (usa, capota fata, spate, etc) si se impinge pina la revenire. Bine, acum nu oricine poate face asa ceva, ci doar cineva care are experienta si indemanare.

Comment

Da,dar sunt timp si bani pierduti.Mai buna este varianta mea cu patura deasupra masinii cand ploua
                          sigpic
                          TM 01 DEO

Comment

grindina

Originally posted by 89.MIR View Post
                            Si mie mi-a prins-o "piatra" in timisoara asta vara - cei din tm stiu - si ii numa puncte!
                            cu ventuzi nu o sa merga deoarece is prea mici deformarile, ventuza merge une ii suprafata mai mare. Exista un alt fel de dispozitiv, dar necesita revopsire. Asta e deocamdata ramane asa.
                            Eu am luat Loganul sh si numai tarziu am vazut ca e plin de gropite de la vre-o grindina. Am ajuns sa le ignor, fiindca nu am nici casco. Dar am vazut undeva pe aici pe forum (nu am mai gasit topicul) unde se indreptau micile cratere cu o bucata de gheata + uscator de par. Intai incalzea locul gropitei si apoi dadea peste cu gheata iar dupa dilatare + contractia tablei disparea gropita. Eu cred ca ar merge (asa arata si in filmuletele postate) dar nu as incerca primul.

Comment

@mikebike72: Interesanta ideea asta.Chiar da rezultate?
                              sigpic
                              TM 01 DEO

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google