Unde Imi Pot Terosona/proteja Impotriva Ruginii Masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde Imi Pot Terosona/proteja Impotriva Ruginii Masina?

Salut,

stie careva un service bun sau o firma care sa imi terosoneze dedesubtul si interiorul masinii corespunzator ? Mai stiu ca pentru protectie impotriva ruginii se mai poate injecta parafina prin tot felul de locuri la masina, in fine .. stie cineva unde pot merge pentru astfel de operatiuni in Timis, Arad sau Bihor sau prin zona asta a Romaniei ?

Nu cred ca imi pierd garantia anticoroziune daca fac asta la masina, dar voi ce parere aveti ?

Am sa las cateva clipuri sa va arat ce as vrea sa fac masinii.
    Multumesc.

THIS VIDEO HAS BEEN RE-POSTED FROM MY SEASON 3 ON /DRIVE. I will be reposting all of my season 3 videos on my own channel. We discuss how to undercoat your c...

Rust is a four-letter word to any car enthusiast. Jim demonstrates different ways that you can rust-proof your classic using a variety of off-the-shelf prod...

About 5 months ago I took my truck to Krown Rustproofing in Stanley, NY and as promised I am doing a follow up video to have a look at it just ahead of winte...

Este suficienta o ceara anticoroziune buna , injectata peste tot si cam asta e.
    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

O fi, dar eu nu am habar pe unde sa o injectez si n-am chef sa stric stiu eu ce pe la masina .. vad ca in SUA e mare frenezie mare cu terosonarea masinii, la noi nu se practica? .. am tot cautat zilele astea pe internet vreo firma in zona mea care sa faca lucrul asta, si nu am gasit .. doar un service in Bucuresti care ar face asta, dar e cam departe de mine Bucuresti si ar fi prea mare bataie de cap ..

Comment

Ca sa faci ce vrei tu implica costuri prea mari si trebuie sa ai la dispozitie mult timp liber .

Ceara o poti injecta in portiere prin gaurile de vizitare , idem si pentru praguri , la interior este acleasi lucru , gasesti zeci de guri de vizitare prin care poti injecta ceara. Pe dedesubt are deja aplicat un teroson din fabrica , eu zic ca este suficient cel pus de fabricant(cel putin la L1 Ph2).

Pentru inspiratie daca doresti poti viziona cum am facut eu la masina personala.(postul #3414 vei observa pe unde am injectat ceara , daca urmaresti threadul in zona acelor postari iti vei face o imagine cam ce implica injectarea de ceara la Logan) + cel mai bun sfat , spala masina periodic , eu o spal saptamanal si n-am probleme cu rugina .

sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Pai nu doream sa ma apuc eu sa fac asa ceva ... din moment ce in SUA in zona centurii de sare, sunt firme autorizate care numai cu asta se ocupa, ma gandesc ca nu te costa atata o astfel de operatiune. Cum de altfel speram ca si la noi sa exista firme care cu asta sa se ocupe, dar vad ca nicio sansa.

Am sa iti spun ca nu ma intereseaza neaparat rugina care apare pe caroserie unde e vopsita masina, ci sa nu am probleme pe termen lung cu masina pe dedesubtul ei - sa nu apara rugina in zonele de resitenta a sasiului. Nu stiam ca e terosonata din fabrica, si am sa iti las un link la o stire pe care am citit-o despre terosonare la modelul meu de logan.

De altfel, masina o spal in mod regulat doar ca, na .. pe dedesubt eu nu stiu vreo spalatorie care sa ti-o spele.

Am sa urmaresc posturile tale, chiar sunt curios cum pot sa imi injectez eu masina cu ceara, dar am sa te rog sa te uiti la link-ul pe care am sa-l las eu aici si sa-ti dai cu parerea.

Multumesc !!

Comment

L2 este sub L1 Ph2 la acest capitol chiar si sub L1 Ph1. La ora actuala s-a ajuns ca Dacia sa scoata masini care ruginesc in curtea fabricii pana sunt livrate la dealer , atat de nasoala este situatia .

Daca vizionezi threadul "Probleme rugina Logan 2", o sa te crucesti .
            Last edited by prometheus; 23 March 2018, 22:37.

Comment

Am sa ma uit .. am sa caut in continuare solutii pe termen lung, chiar as vrea sa o terosonez, dar nu gasesc nicaieri serviciul asta ..

Comment

jrt, Dacia are servicii de remediere a coroziunii în service-uri (atunci când a rechemat niște mașini). Are capabilități de a face asta. Ai întrebat la un service partener Dacia?

Comment

Salut gecmc94, ideea este ca nu am (din cate stiu eu momentan) probleme cu coroziunea .. Am zone zgariate pe caroserie pe care am sa le remediez (din bani proprii) la primavara, zone care inca nu dau semne de rugina/coroziune ..

Eu ce imi doream, de fapt, e sa imi terosonez profilactic sau sa imi tratez cu substante anticorozive dedesubtul masinii, caci mi se pare foarte expusa acea zona la rugina.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google