Ce Trebuie Sa Verific???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Trebuie Sa Verific???

Ce trebuie sa verific dupa primi 1000 de km?
    http://www.loganclub.ro/forum/my_ph2_x-t6809.html

Uita-te la lichide [ulei motor, ulei servo, lichid spalat parbriz, lichid de frana] in rest daca nu ai avut probleme cu ea, nu ai ce sa verifici altceva...
    niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Nu stiu daca trebuie sa verifici ceva, dar te poti uita la nivelul lichidelor sa fie intre limite (inclusiv uleiul) In rest...Multi km in continuare
      If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Presiunea la roti cred ca ar putea fi verificata. Si lichidele cuma au spus antevorbitorii mei cu o exceptie. Lichidul de parbriz ar trebui sa fie consumat de cateva ori in 1000 de km .
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Verifica sa n-ai scurgeri de ulei la motor/distributie, la iesirea planetarelor din cutie, in rest, da-i talpa si benzina
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Neaparat de verificat zona distributiei, sa nu exista scurgeri.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

am trecut si eu de 1000km.... mai exact 1400km.....am deschis capota sa sterg praful si m-am uitat in stanga in dreapta totul pare in regula.... lichide tot ... altceva nu vad ce as mai putea verifica... masina merge impecabil.... apropo de lichidul de spalat parbrizul care zici ca trebuie schimbat de cateva ori in 1000km.... am facut 1000km in aproape 3 saptamani in care nu a plouat decat 1 data sa imi faca geamul nasol si am folosit nici jumate din tot lochidul care il aveam asa ca nu este regula... dar ala vezi... cand se termina completezi.... e logic.... Sfaturi la ce ar trebui sa ma mai uit?
              Intalniri Logan Club Constanta:
              In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
              Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

Si voi ca si mine ar trebui sa va mai uitati asa de la distanta (sa le admirati), ca sunt frumoase )

Comment

Fratilor loganul nu mai e dacia veche care trebuia sa verifici tot dupa fiecare drum pentru ca nu stiai niciodata daca se intampla ceva sau nu.

Eu uleiul il verific foarte rar dar nu am avut sueprize cu el.

la fel si cu celelalte lichide.

Deci nu va mai faceti atatea probleme si calcati acceleratia fara frica pentru ca Loganul e facut sa reziste, sa reziste, sa reziste.

daca nu ma credeti vb cu userul @dsign.

La el a rezistat foarte bine si are km multi facuti.
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

asta admir de fiecare data cand o scot din garaj

Comment

La 1000 km am fost cu ea la service, mi-au ridicat-o pe elevator, mi-au strans suruburile la scut, la articulatii, tot ce s-a putut, au verificat lichidele, rotile etc. Gratis.

Comment

pai si ce era ceva in neregula pe la masina ca sa ne facem griji?

Comment

La revizia da 1000 km se constata vizual toate cele fiind masin noua.
                          sigpic #

Comment

Stati putin, revizia asta de 1000 km este obligatorie? Eu nu am citit in carte despre asa ceva!

Comment

Nu e obligatorie, unii dealer cheama clientii pentru verificari.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google