Isi Pastreaza Calitatea Uleiul Cu Trecere Timpului?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Isi Pastreaza Calitatea Uleiul Cu Trecere Timpului?

Salutare.
    Doresc sa fac schimbul de ulei si filtru la logan 1.5 DCI si de la reviziile anterioare cumparam un bidon de 4 l si altul de 1 l Oil Plus Diesel.
    Din bidonul de 1 l imi ramane permanent ulei.
    Am gasit prin garaj un bidon de ulei de 1 l, desfacut de vreo 4-5 ani si nefolosit.
    Intrebarea mea este daca pot folosi acest ulei pentru a completa diferenta de peste 4 l sau si-a pierdut din calitate si nu are sens sa ma complic.
    Multumesc.

La 4 5 ani nu are rost sa pui acel ulei in motor .

Comment

Multumesc.
      O sa iau din nou 5 l

Inca o intrebare: care ulei credeti ca este mai bun pentru diesel 1.5: ELF evolution turbo diesel sau Dacia Oil PLus Diesel?
      Sau poate credeti ca este altul mai bun.
      Pana acum tot timpul am schimbat la reprezentanta (dar au preturi destul de mari si doresc sa incerc in alta parte) si imi baga Dacial Oil.
      Last edited by vdingo11; 29 May 2018, 10:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Totul despre intretinerea Daciei Loganr. Uleiuri logan, filtre logan, placute de frana logan,consumabile logan etc.
        sigpic
        !

Comment

Exista pe forum topic dedicat uleiului, unde poti gasi "tone" de informatii. Chiar nu inteleg rostul deschiderii altuia nou, dar cu acelasi subiect.
          M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google