Eu folosesc biocarpet sau un spray pentru tapiterie,iar pentru plasticuri e foarte bun pronto acela multi...dau cu pronto si pe bord dar doar pentru al curata,ca pentru luciu tot cu silicon dau.
Intretinere Bord Si Alte Materiale Din Plastic
Collapse
X
-
la inceput am folosit silicon(in viata mea nu mai dau cu silicon) dupa care am folosit servetele umede(rareori) si acum il starg cu laveta umeda care le folosesc nevestele la buc isi fac treaba f bine si nu se mai vede atata praf cum era cu silicon sau cu servetele umede arata bine mai multe zile......cu respect
Comment
-
Intr-adevar cu filtru de polen se simte diferenta- vorbesc de praf.Eu de cand mi-am pus filtru de polen nu mai am nici un fel de problema cu praful ,si pe langa asta dau si cu un cockpit spray Nigrin care are si calitati antistatice,da si foarte putin luciu,are si miros placut.Recomandsigpic
TM 01 DEO
Comment
-
poza recipient
Asa arata - eu l-am luat cred ca din real nu mai stiu exact.Isi face treaba f bine.Attached Filessigpic
TM 01 DEO
Comment
-
eu folosesc asa :
- servetele umede (uneori)
- soutie de sters geamurile
- 2-3 lavete
- putin silicon spray
Comment
-
@spulbercris:
pentru ornamentele textile ale usilor poti folosi solutie pentru tapiterie. se gaseste tot in carrefour sub forma de spray cu tot cu peria aferenta.
pentru plastice, poti folosi foarte bine servetele umede.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Comment