Eu prima data curat bordul si fetele la usi cu servetele umede pentru fund de bebelus ,dupa care le sterg cu servetele Wizzy luate de prin PetromV,sunt foarte bune si cu un singur servetel stergi toata masina,in pachet sunt 15.Se gaseste in varianta lucios si mat,depinde de preferinte,eu folosesc lucios.Costa daca nu ma insel undeva la 15 lei,dar sunt foarte bune,recomand cu incredere;).
Intretinere Bord Si Alte Materiale Din Plastic
Collapse
X
-
Eu am cumparat din Selgros tot ceva servetele umede de bebelusi
72 de bucati la un pret de 7 lei.
Sunt foarte multumit,sterg bine si da un miros placut si un luciu temporar bordului.Attached Files
Comment
-
sau ca sa nu mai aveti probleme cu praful de pe bord, puneti-va filtru de polen si ati terminat bâlciul de 2 sapt fir de praf nu mai am, si zilnic circul cu aeroterma la nivelul 2Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
merg si pe ph2. doar ca trebuie sa tai putin mai mult. e o poza pe forum pe undeva, daca o gasesc o pun sa vezi diferenta. care de fapt nu e nici o diferenta, e doar un pic de material in plus la ph2Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
uite aici un tutorial cu montajul filtrului de polen. de subliniat este faptul ca poti aborda si alta pozitie decat cea care se vede in filmare.
poza cu locul pentru filtrul de polen la ph2 este pe un forum concurent, nu aici. o sa caut acolo poza iar apoi trebuie sa o editez sa sterg semnatura forumului. poza mai tarziu pentru baiatul cu ph2.Last edited by B 83 RMJ; 23 April 2009, 16:08.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment